Κατηγορίες

Η τετράδα που συμπληρώνει τους 16 της επόμενης φάσης του Κυπέλλου Ημαθίας (+σκόρερς)

Με τη διεξαγωγή τεσσάρων αγώνων για τη δεύτερη φάση του Κυπέλλου Ημαθίας, συμπληρώθηκε το “παζλ” των 16 ομάδων που θα αγωνιστούν στον επόμενο νοκ άουτ γύρο του θεσμού.

Δύο ακόμη ομάδες της Α1 μετά τους Νίκη Αγκαθιάς, Αχιλλέα Νάουσας, Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου, Δόξα Λιανοβεργίου και ΓΑΣ Ροδοχωρίου έμειναν εκτός συνέχειας, με “δράστες” τους Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου και Φίλιππο Μελίκης!

Η ομάδα του Γιάννη Χατζηαθανασίου έκανε την ανατροπή στη Νικομήδεια και πήρε το εισιτήριο στην ημίωρη παράταση, χάρη σε τέρμα του Θοδωρή Δημούλτση. Οι “κιτρινόμαυροι” απέκλεισαν μία ακόμη ομάδα της Α1 (και πάλι εκτός έδρας), αυτή τη φορά τη Νέα Γενεά.

“Θύμα” έκπληξης (αν μπορούμε να τη χαρακτηρίσουμε έτσι) και ο Κεραυνός Επισκοπής, που έμεινε εκτός Κυπέλλου εξαιτίας του εξαιρετικού Φίλιππου Μελίκης, ο οποίος σημείωσε 5 τέρματα στην έδρα του αντιπάλου του. Η ομάδα του Θοδωρή Τέγου έφτασε τα 11(!) γκολ σε δύο αγώνες Κυπέλλου και δείχνει από νωρίς τα…δόντια της ενόψει της συνέχειας σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Σπουδαία εμφάνιση για τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, που επιβεβαίωσε τον ρόλο του φαβορί και επικράτησε με 5-2 της ΑΕ Σχοινά. Το σύνολο του Φερέιρα Κινγκ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στους “κυανόλευκους” και με όλους τους παίκτες σε εξαιρετική μέρα, προκρίθηκε στους “16” του Κυπέλλου.

Τέλος στη Ραχιά, έλαβε χώρα το πιο “γκραν-γκινιόλ” παιχνίδι της ημέρας. ΑΕΠ Βέροιας και Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας αναδείχτηκαν ισόπαλοι 0-0 μετά και την ημίωρη παράταση, όπου οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα πέναλτι. Ήρωας στη διαδικασία που ακολούθησε ο Γιώργος Νατσάλης, ο οποίος απέκρουσε δύο εκτελέσεις των γηπεδούχων.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερς των σημερινών αγώνων :

Νέα Γενεά Νικομήδειας – Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου  1-1, 1-2 παρ (41′ Λιλιόπουλος / 72′ Δαρδακούλης, Δημούλτσης)

ΑΕ Σχοινά – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας  2-5 (30′ Καραμήτσος, 80′ Γατόπουλος / 26′-37′ Κίτσας Κ., 39′ Πατατούκας, 73′-74′ Αργυρόπουλος)

Κεραυνός Επισκοπής – Φίλιππος Μελίκης  3-5 (13′-50′ πεν Νόσης, 21′ Λούρης / 27′ Ανδρίτσος, 47′-72′ Κατσιγιαννόπουλος, 53′-81′ Πιτσάβας)

ΑΕΠ Βέροιας – Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας  0-0 παρ, 2-3 πεν

Οι σκόρερς του θεσμού :

1 Αργυρόπουλος ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας 5
2 Παπαδόπουλος  Νέα Γενεά Νικομήδειας 4
3 Κατσιγιαννόπουλος Φίλιππος Μελίκης 3
4 Μπούφι ΓΑΣ Κοπανού 3
5 Νίκου ΦΑΣ Νάουσα 3
6 Ντέλλας ΓΑΣ Κοπανού 3
7 Παραστατίδης Κεραυνός Επισκοπής 3
8 Κίτσας Κ. ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας 2
9 Μωραΐτης Δ. Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου 2
10 Παπαδόπουλος ΑΕΠ Βέροιας 2
11 Πιτσάβας Φίλιππος Μελίκης 2
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected