Κατηγορίες

Μια γρήγορη ματιά στα φιλικά παιχνίδια των ομάδων της Ημαθίας (Σάββατο 16/9)

Οκτώ αναμετρήσεις περιελάμβανε το πρόγραμμα του Σαββάτου (16/9) όσον αφορά τις φιλικές αναμετρήσεις των ομάδων της Ημαθίας.

Μία εβδομάδα πριν την έναρξη της Α1 Ερασιτεχνικής και δύο πριν τη σέντρα σε Γ Εθνική και Α2 ΕΠΣ Ημαθίας, οι προπονητές έχουν ήδη καταλήξει στους “εκλεκτούς” για τις επίσημες υποχρεώσεις.

Ας δούμε μια μίνι ανάλυση των χθεσινών αγώνων :

ΦΑΣ Νάουσα – ΓΑΣ Ροδοχωρίου  4-1 (Κυζιρίδης 2, Κωτσόπουλος, Τούφας / Τσίλης)

δείτε το ρεπορτάζ και φωτογραφίες ΕΔΩ


Νίκη Αγκαθιάς – Αιγινιακός  1-3 (Παντελίδης / Ταουσάνης, Ντόγος, Μπιλάλι)

Προηγήθηκε η ομάδα της Ημαθίας με τον πρώην ποδοσφαιριστή του Αλμωπού, Παντελίδη, ωστόσο ο Αιγινιακός (που αγωνίστηκε με αρκετές αλλαγές, καθώς ο κόουτς Νικολαΐδης ξεκούρασε όσους αγωνίστηκαν με Αναγέννηση Καρδίτσας) πέτυχε τρία γκολ στη συνέχεια και πήρε τη φιλική νίκη. Ανάμεσα στους σκόρερς των “κυανολεύκων” ο Ημαθιώτης, Στέφανος Ντόγος ενώ αγωνίστηκε και ο Κώστας Κρύπας.


Ποντιακή Νεολαία Αράχου – Θρίαμβος Παρθενίου  5-2 (Πέτκος 2, Παπαδόπουλος 2, Χατζηβασιλειάδης)

Πολύ καλή εμφάνιση για την ομάδα της Ημαθίας, κόντρα στον Θρίαμβο που θα αγωνιστεί φέτος στη Β Ερασιτεχνική (τρίτη κατηγορία ιεραρχικά) της ΕΠΣ Μακεδονίας. Βρήκε πάλι δίχτυα ο Πέτκος, δύο τέρματα σημείωσε ο Παπαδόπουλος και ένα ο Βασιλειάδης. Για την ομάδα του Αντώνη Κασάπη, το πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος καθυστερεί ακόμη, καθώς την πρώτη αγωνιστική έχει ρεπό.


ΓΑΣ Κοπανού – Ελπίδα Μονοσπίτων  6-3 (Ντέλλας, Δάιος, Τζιβάρας, Ιτσκάρας, Κωνσταντινίδης, Σιδηρόπουλος Β. / Χατζηγεωργίου 3)

Παιχνίδι της μεγάλης ανατροπής το χθεσινό στο Δημοτικό Γήπεδο Κοπανού καθώς οι “πράσινοι” του Θωμά Τρούπκου προηγήθηκαν 0-3 με χατ-τρικ του Γιάννη Χατζηγεωργίου! Οι γηπεδούχοι..ανασκουμπώθηκαν στη συνέχεια και με εντυπωσιακή ποικιλία στους σκόρερς ολοκλήρωσαν νικηφόρα τη σειρά των φιλικών, ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος στο Μακροχώρι με αντίπαλο την τοπική ομάδα (23/9)


Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας – Εθνικός Κλειδιού  3-1 (Ντόγος, Νιογκάνα, Συμεωνίδης / Κιρκιλιανίδης)

Πιο δύσκολα απ ότι δείχνει το σκορ επικράτησε ο Μέγας Αλέξανδρος του Εθνικού, στο Δημοτικό Γήπεδο Αγίας Μαρίνας. Η ομάδα του Κλειδίου προηγήθηκε στο σκορ με τον Κιρκιλιανίδη και γενικότερα έδειξε πολύ καλά στοιχεία ενόψει της συνέχειας σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Ντόγο και πήραν τη φιλική νίκη χάρη σε δύο τέρματα στο τελευταίο 10λεπτο του αγώνα, με τους Νιογκάνα (επανεμφανίστηκε μετά τον τραυματισμό του) και Συμεωνίδη.


ΑΟ Μαρίνας – Αριστοτέλης Νάουσας  2-1 (Παπαδής, Γκότσης / Αλιάτσης)

Πολύ καλό παιχνίδι στο Δημοτικό Γήπεδο Μαρίνας, ανάμεσα σε δύο ομάδες που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στον 2ο όμιλο της Α2 Ερασιτεχνικής. Ο ΑΟΜ, με τον Παπαδή να σκοράρει σε ένα ακόμη φιλικό, επικράτησε με σκορ 2-1, κόντρα σε μια άκρως νεανική ομάδα, όπως αυτή του Αριστοτέλη Νάουσας.


Ολυμπιακός Λουτρού – ΠΑΟΚ Κουλούρας  3-1 (Περτσιούνης 2, Παπαδόπουλος Σ. / Αναστασόπουλος)

Νίκη με ανατροπή για τους “ερυθρόλευκους”, κόντρα σε μια ομάδα με πολύ χαμηλό μέσο όρο ηλικίας. Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με τον Αναστασόπουλο και ακολούθησαν δύο τέρματα του Περτσιούνη (μέχρι πρότινος στην Κουλούρα) και ένα του Σωτήρη Παπαδόπουλου που διαμόρφωσε το τελικό 3-1


Απόλλων Λυκογιάννης – ΠΑΟ Παλατίτσια  2-4 (Τσακαλίδης, Κουϊρουκίδης / Νέτι 2, Τσέος, Παπαδόπουλος)

Ευρεία νίκη για τον ΠΑΟ στο Δημοτικό Γήπεδο Λυκογιάννης, έδρα του Απόλλωνα που θα αγωνιστεί και φέτος στη Β Ερασιτεχνική. Πιο έτοιμη αγωνιστικά η ομάδα του Φώτη Παπαδόπουλου (το πρωτάθλημα της Α2 ξεκινά σε 2 εβδομάδας ενώ της Β σε έναν μήνα) επικράτησε με 4-2 (ημίχρονο 3-1)

δείτε το σημερινό και αυριανό πρόγραμμα φιλικών :

Κυριακή 17/9

15.00 (Δημοτικό Αγίας Βαρβάρας)  Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας – Καστοριά (γυναικείο)

17.00 (Δημοτικό Ραχιάς)  Εθνικός Ράχης – Αστέρας Τριποτάμου

17.30 (ΔΑΚ Έδεσσας)  Εδεσσαϊκός – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων

17.30 (Δημοτικό Χαλάστρας)  Καμπανιακός – Φίλιππος Αλεξάνδρειας

Δευτέρα 18/9

17.30 (Γήπεδο Ταγαροχωρίου)  Βέροια – Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας

18.00 (Γήπεδο Πατρίδας)  ΑΣ Πατρίδας – Άτλας Ζερβοχωρίου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected