Κατηγορίες
Super League 1

Φαβορί για τον πάγκο του Ολυμπιακού, Νικοπολίδης με Γιουβέντους

Ο Γκουστάβο Πογέτ είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο Νο1 υποψήφιος αντικαταστάτης του Μπεσνίκ Χάσι στον πάγκο του Ολυμπιακού, ο οποίος θα πάει στο Τορίνο για το ματς με τη Γιουβέντους με τον Αντώνη Νικοπολίδη ως υπηρεσιακό.

Οι εξελίξεις τρέχουν στον Ολυμπιακό. Ο Μπεσνίκ Χάσι θα αποτελέσει άμεσα παρελθόν, όπως έγινε γνωστό με το… σφύριγμα της λήξης του ντέρμπι του ΟΑΚΑ, κάτι που άλλωστε ήταν γνωστό εδώ και μέρες ότι θα συνέβαινε σε περίπτωση ήττας από την ΑΕΚ.

Σύμφωνα με το SDNA, οι άνθρωποι των «ερυθρόλευκων» προφανώς έχουν κάνει τις προεργασίες τους και για την επόμενη μέρα, με τον πρώην προπονητή της ΑΕΚ, τον Ουρουγουανό, Γκουστάβο Πογιέτ να είναι το Νο 1 φαβορί αυτή την ώρα για την αντικατάσταση του Αλβανού.

O 49χρονος τεχνικός, ο οποίος μέχρι πριν από δύο εβδομάδες εργαζόταν στην Κίνα (σ.σ. στην Σανγκάη Σενχούα), έκατσε στον πάγκο της «Ένωσης» από τις 29/10 του 2015 ως τις 19/4 του 2016. μετρώντας 18 νίκες, 5 ισοπαλίες και 5 ήττες σε 28 ματς.

Μέχρι να οριστικοποιηθούν οι εξελίξεις της επόμενης μέρας του Ολυμπιακού, με τον Πογιέτ, υπάρχει παράλληλα και το ματς της 2ης αγωνιστικής του Champions League στο Τορίνο, κόντρα στη Γιουβέντους. Εκεί, ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει με υπηρεσιακό προπονητή, ο οποίος θα είναι ο Αντώνης Νικοπολίδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected