Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 3ος όμιλος] Μακεδονικός Φούφα – Νέος Αμφίλοχος 2-1

Πρεμιέρα σήμερα στην Πτολεμαΐδα για τον Μακεδονικό Φούφα με αντίπαλο την ομάδα του Νέου Αμφίλοχου. Ένα πολύ όμορφο παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες και στο τέλος βρήκε την ομάδα του Φούφα να κερδίζει με 2-1. Η ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο

Με το δεξί μπήκε στο νέο πρωτάθλημα ο Μακεδονικός Φούφας που επικράτησε 2-1 του νεοφώτιστου Νέου Αμφίλοχου σε ένα πολύ καλό ματς χωρίς σκοπιμότητες, με τη κάθε ομάδα να έχει δικό της από ένα ημίχρονο.

Ο Νέος Αμφίλοχος μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και ευτύχησε να προηγηθεί στο 24 λεπτό με τον Τόσκα. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα από την Πτολεμαΐδα με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σαράντη Τοπάλη ήταν καταιγιστική με πολλές ευκαιρίες και κατάφερε την ανατροπή με 2 γκολ στο 65 και 78 λεπτό.

το φιλμ του αγώνα στο top-sport.gr

Συνθέσεις

Μακεδονικός Φούφας: Παπαδόπουλος, Χαραλαμπίδης, Σιδηρόπουλος, Πιριτζάους, Τζουβάρας, Ασλαμπάλογλου, Δούφας, Τοπάλης (92’ Τσώτσος), Χάιτας (71’ Καλογιαννίδης), Γκελοσάνι (60’ Τσικόπουλος), Ματούλας (80’ Φωτιάδης).

Νέος Αμφίλοχος: Μανιάτης, Καλοκαίρης, Κορομηλάς  Κοκώνης, Μάλης, Μπεκατώρος, Τσούνης Α., Νάκος, Τσούνης Π., Τόσκα, Δράκος, Ζοτάι, Κούσης, Ρόκκος, Παγώνης, Νικολογιάννης, Λίλα

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected