Κατηγορίες
Εθνικές Ομάδες

Σπουδαίο “διπλό” της Εθνικής μας στο Κισινάου! (vid)

Η Εθνική Ελπίδων νίκησε 2-0 εκτός έδρας τη Μολδαβία και έκανε το “τρία στα τρία” στα προκριματικά του Euro U21. Σάλιακας (67′) και Κουλούρης (84′). Δύο ασίστ ο Τσιμίκας.

Εξαιρετικά τα καταφέρνει μέχρι στιγμής η Εθνική Ελπίδων στα προκριματικά του Euro U21. Ύστερα από τρία παιχνίδια, η “γαλανόλευκη” μετρά ισάριθμες νίκες. Το βράδυ της Πέμπτης (5/10) στο Κισινάου οι παίκτες του Αντώνη Νικοπολίδη νίκησαν 2-0 τη Μολδαβία, έφτασαν τους 9 βαθμούς και είναι πρώτοι στο γκρουπ.

Το 0-1 για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έκανε στο 67′ ο Σάλιακας. Ο Τσιμίκας έβγαλε σέντρα από αριστερά, ο μπακ της Εθνικής βρέθηκε σε θέση φορ και με κεφαλιά σκόραρε.

Το 0-2 σημείωσε στο 84′ ο Ευθύμης Κουλούρης. Ο Τσιμίκας και πάλι εκτέλεσε φάουλ από δεξιά κοντά στο κόρνερ και ο επιθετικός του ΠΑΟΚ με καρφωτή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Η Εθνική είχε 15 τελικές προσπάθειες, ενώ 8 η Μολδαβία. Υπενθυμίζεται ότι κόντρα στην ίδια ομάδα στη χώρα μας, οι Ελπίδες είχαν νικήσει με 5-1. Στο εναρκτήριο ματς του ομίλου οι Έλληνες διεθνείς είχαν επικρατήσει 2-0 εκτός έδρας τη Λευκορωσία.

Επόμενο παιχνίδι είναι στις 10 του μήνα εκτός έδρας με το Σαν Μαρίνο (21.30). Την Πέμπτη σε άλλο ματς του ομίλου, η Κροατία νίκησε 2-1 τη Λευκορωσία.

ΕΛΛΑΔΑ (Αντ. Νικοπολίδης): Κότσαρης, Σάλιακας, Νικολάου, Πασαλίδης, Τσιμίκας, Καραχάλιος, Ανδρούτσος, Γαλανόπουλος (77′ Μεληκιώτης), Μανθάτης (66′ Χατζηγιοβάννης), Κουλούρης, Λάμπρου (84′ Δεληγιαννίδης).

δείτε βίντεο ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected