Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Κεραυνός Επισκοπής – Νέα Γενεά Νικομήδειας 2-3


Σπουδαία νίκη για τη Νέα Γενεά Νικομήδειας, η δεύτερη φετινή στο πρωτάθλημα της Α1 Ερασιτεχνικής και η πρώτη εκτός έδρας.

Η ομάδα του Μπάμπη Πετρίδη, παρά το γεγονός πως βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, κατάφερε να κάνει την ανατροπή και μάλιστα να αντέξει στην πίεση των γηπεδούχων στο δεύτερο ημίχρονο. Από την άλλη πλευρά, οι “κοκκινόμαυροι” υπέστησαν την τέταρτη ήττα τους σε πέντε ματς και βρίσκονται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με τρεις βαθμούς.

Το παιχνίδι είχε καταιγιστικό ρυθμό και μάλιστα το πρώτο ημίχρονο ήταν…όλα τα λεφτά, διάστημα στο οποίο σημειώθηκαν τα 5 γκολ της αναμέτρησης.

Η αρχή έγινε στο 6ο λεπτό, όταν σε μια προσπάθεια του Μυλωνά να απομακρύνει τη μπάλα την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του ωστόσο η χαρά των γηπεδούχων κράτησε μόλις 5 λεπτά όταν ο Συμεωνίδης γύρισε τη μπάλα παράλληλα από δεξιά και ο Παπαδόπουλος σε θέση βολής, έφερε το ματς στα ίσια για τους “κιτρινόμαυρους”

Άμεση όμως ήταν η απάντηση των γηπεδούχων και συγκεκριμένα στο 14′ με σκόρερ (ποιον άλλον…;) τον Χάρη Παραστατίδη, ο οποίος έχει σημειώσει τα 5 από τα 7 γκολ του Κεραυνού στο πρωτάθλημα, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στη χθεσινή αναμέτρηση.

Στο 23′ οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο γκολ και πάλι με τον Παραστατίδη, ο Μανιόπουλος όμως είπε “όχι” στον έμπειρο επιθετικό, για να έρθει το 32ο λεπτό όταν ο Παπαδόπουλος εκτέλεσε το φάουλ, ο Καρυπίδης δεν μπλόκαρε τη μπάλα και ο Παγγούρας στην επαναφορά, “έγραψε” το 2-2.

Σαν να μην έφτανε αυτό για τους “κοκκινόμαυρους”, δύο λεπτά αργότερα ο Τσιφλίδης έστρωσε τη μπάλα στον Παπαδόπουλο στο ύψος της μεγάλης περιοχής και ο τελευταίος με δυνατό σουτ την έστειλε στο “παραθυράκι” της εστίας του Καρυπίδη.

Στο δεύτερο 45λεπτο, το παιχνίδι απέκτησε μια άγρια ομορφιά και ήταν εκ προοιμίου σίγουρο πως ο Κεραυνός θα πιέσει για την ισοφάριση. Έτσι κι έγινε, με την ομάδα του Γόλη Ιωαννίδη να παίζει επιθετικά, να προσπαθεί με κάθε τρόπο να απειλήσει τα καρέ του Μανιόπουλου και τη Νέα Γενεά να κλείνει τους χώρους και να παίζει στην “κόντρα”.

Παρά τις προσπάθειες όμως και τις αλλαγές από τον πάγκο (ντεμπούτο και για τον Κλάιντι Μουζάκι), το 2-3 παρέμεινε μέχρι το τέλος, δίνοντας τρεις πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα της Νικομήδειας.

Να σημειώσουμε πως την πρώτη του εμφάνιση πραγματοποίησε με τους φιλοξενούμενους ο Βασίλης Φωτιάδης, πρώην παίκτης της ΑΕ Χαρίεσσας και του ΦΑΣ Νάουσα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μαλούτας, με βοηθούς τους κ.κ. Χρυσάνη και Μπακάλη

Συνθέσεις

Κεραυνός Επισκοπής : Καρυπίδης. Νόσης, Σέχι, Ορδουλίδης, Οριζάρης (46′ Γιάτσιος), Τσόπτσης, Λούρης, Καρυπίδης Α., Παραστατίδης, Αναστασιάδης (74′ Μουζάκι), Πασχάλης

Νέα Γενεά Νικομήδειας : Μανιόπουλος, Μουρατίδης, Τσιφλίδης, Συμεωνίδης, Παγγούρας, Καϊογλίδης (84′ Τσαχαλίδης), Δαλήγγαρος, Παπαδόπουλος, Λιλιόπουλος, Μυλωνάς, Φωτιάδης (70′ Σταυρίδης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected