Super League 1

Ο νέος προπονητής του Πλατανιά

Μετά από αναζήτηση δύο σχεδόν εβδομάδων ο Πλατανιάς καταλήγει για τη θέση του προπονητή.

Όπως αναφέρει το athlitiko.gr, ο αντικαταστάτης του Γιώργου Παράσχου θα είναι ο 42χρονος, μόλις, Xοσέ Εμανουέλ Ρόκα Κάσες, γνωστός από το πέρασμά του από την Ελλάδα από τον Πανθρακικό και τον Ολυμπιακό Βόλου.

Την ομάδα της Θράκης την είχε υπό την καθοδήγησή του τη σεζόν 2014-15 όπου και τερμάτισε στην 11η θέση της Σούπερ Λιγκ με 43 βαθμούς. Τελευταία ομάδα στην καριέρα του η φινλαδική Σέιναγιοκι.

Η ανακοίνωση από τον Πλατανιά:

“H ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Ισπανό τεχνικό Xοσέ Εμανουέλ Ρόκα Κάσες.

Ο νέος προπονητής της ομάδας μας είναι γεννημένος στις 28 Φεβρουαρίου 1976 και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε εργάστηκε στη Seinäjoki, ομάδα πρώτης κατηγορίας Φινλανδίας, όπου είχε απολογισμό 7 νίκες, 2 ισοπαλίες και 7 ήττες.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ.Ρόκα εργάζεται στην Ελλάδα, καθώς τη σεζόν 2013-14 βρισκόταν στον πάγκο του Ολυμπιακού Βόλου στην Football League (16-4-3).

Την επόμενη σεζόν ανέλαβε τον Πανθρακικό στην Super League, με απολογισμό 10 νίκες, 7 ισοπαλίες και 10 ήττες. Από την ομάδα της Κομοτηνής αποχώρησε την επόμενη χρονιά και συνέχισε την καριέρα του στην Κύπρο, όπου ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Πάφου.

Η συμφωνία με τον κ.Ρόκα είναι μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected