Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Τα “φώτα” σε Νάουσα και Τρίκαλα στον 2ο όμιλο της Γ Εθνικής! (pregame 10ης αγωνιστικής)

Η αναμέτρηση του ΦΑΣ Νάουσα με τον Ηρακλή “ξυπνά” μνήμες από το παρελθόν και λογικό είναι να προσελκύει τα βλέμματα των ποδοσφαιρόφιλων στη 10η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ Εθνικής,

Οι Ημαθιώτες, μετά το εντυπωσιακό τους νικηφόρο σερί που τους έφερε στην 5η θέση της βαθμολογίας με 15 βαθμούς, υποδέχονται τον Ηρακλή που μετά το μέτριο ξεκίνημα, ενισχύθηκε και φαντάζει πλέον το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την άνοδο στη Football League.

Ο Δημήτρης Χριστοφορίδης μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του, ενώ ο Σάκης Αναστασιάδης, εκτός από τους μόνιμους και μακροχρόνιους απόντες (Αμπάρη, Καλλιβωκά και Παναγιωτούδη), δεν θα έχει στη διάθεσή του και τους Γιούδα, Στεφανή που είναι τραυματίες. Να σημειώσουμε πως για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση θα εφαρμοστούν από την αστυνομία ειδικά μέτρα κυκλοφορίας και στάθμευσης των οχημάτων στην περιοχή του Δ.Α.Κ. Νάουσας για την άνετη και ασφαλή πρόσβαση των φιλάθλων στο γήπεδο.

Την ίδια ώρα, μία ακόμη δύσκολη αποστολή για τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων, που θα υποδεχτεί στην έδρα του τον αήττητο φέτος Αλμωπό Αριδαίας. Ο Γιώργος Ντάμτσιος, εκτός του μόνιμου…βραχνά της κακοκαιρίας που δεν επέτρεψε να διεξαχθούν προπονήσεις στο Δημοτικό Γήπεδο της περιοχής (εκτός της σημερινής) αντιμετωπίζει την απουσία του Δημήτρη Ρίζου ενώ ο Γιώργος Τυριακίδης, δεν μπορεί να υπολογίζει τους Χρήστο Πετρίδη και Γιώργο Ελευθεριάδη που είναι τραυματίας, ενώ για πρώτη φορά την αποστολή θα ακολουθήσει ο Βραζιλιάνος, Μπίσπαρκ.

Δύσκολο ματς και για τον Φίλιππο Αλεξάνδρειας, που καλείται να υπερβεί το εμπόδιο του ΑΟ Καρδίας, σε μια αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Γήπεδο Ραιδεστού. O Φώτης Αλεξίου δεν θα έχει στην αποστολή στους Γίδαρο, Τσατσαρώνη και Αθανασίου, ενώ επιστρέφουν Βερνάρδος, Βελισσάρης και Νικολόπουλος. ενώ για τον Νίκο Αναστασόπουλο τα πράγματα είναι πιο εύκολα, μιας και δεν αντιμετωπίζει απουσίες για το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής :

Καμπανιακός – Άρης Παλαιοχωρίου
Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Αλμωπός Αριδαίας
ΦΑΣ Νάουσα – Ηρακλής
Αγροτικός Αστέρας – Πιερικός
Μακεδονικός – ΑΠΕ Λαγκαδά
ΑΟ Καρδίας – Φίλιππος Αλεξάνδρειας
Εδεσσαϊκός – Κιλκισιακός
Ρεπό : ΑΕ Καρίτσας

Οι βαθμολογίες της Γ Εθνικής ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected