Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Παράταση για την πρόκριση της ΑΕΚ (βαθμολογία)

Παράταση στην αγωνία για την ΑΕΚ, που γύρισε μεν από την…κόλαση του 0-2 αλλά θα πρέπει να περιμένει το ματς στην Αυστρία (παίζει για δύο αποτελέσματα) για να εξασφαλίσει την πρόκριση.

Η Ριέκα έκανε ό,τι ήθελε στο πρώτο ημίχρονο την ΑΕΚ πετυχαίνοντας δυο γκολ και έχοντας δυο δοκάρια, όμως το γκολ του Αραούχο στο 45+2′ γύρισε… τούμπα την ψυχολογία. Η Ένωση όχι μόνο ισοφάρισε, αλλά έχασε μεγάλη ευκαιρία στο τέλος να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση, με τον “Τσίνο” να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι στο 89ο λεπτό.

Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να εξασφαλίσει απόψε την πρόκρισή της στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ, αλλά συνεχίζει να ορίζει την τύχη της.  Πλέον στις 7 Δεκεμβρίου στη Βιέννη θα δώσει τον «τελικό» του ομίλου.  Αν δεν χάσει από την Αούστρια θα ακολουθήσει τη Μίλαν στην επόμενη φάση,  την στιγμή όμως όπου οι γηπεδούχοι έχουν επίσης κίνητρο. Σε ενδεχόμενη νίκη τους θα είναι εκείνοι που θα πάρουν τη 2η θέση, καθώς θα υπερτερούν στους 7 τόσο σε μονή ισοβαθμία με την Ενωση, όσο και σε τριπλή, σε περίπτωση που η Ριέκα επικρατήσει των αδιάφορων «ροσονέρι».

Ετσι οι γηπεδούχοι θα παίζουν για ένα αποτέλεσμα και οι «κιτρινόμαυροι» για δύο.

η ανάλυση του ματς στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

ΑΕΚ (Χιμένεθ):Ανέστης, Γκάλο (30′ Λιβάγια), Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκης, Λόπες, Σιμόες, Γαλανόπουλος (68′ Κονέ), Μπακασέτας, Χριστοδουλόπουλος (85′ Ροντρίγκεζ), Αραούχο

ΡΙΕΚΑ (Κεκ): Πρσκάλο, Βέσοβιτς, Ζούπαριτς, Έλεζ, Ζούτα, Μάλες, Μπράνταριτς, Πάβιτσιτς, Ακόστι (70′ Κβρζιτς), Γκόρντον, Γκαβράνοβιτς (81′ Πούλιτς).

H βαθμολογία του 4ου ομίλου:

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected