Κατηγορίες
Super League 1

Καταιγιστικός ο Παναιτωλικός στο Ηράκλειο!

Ο Παναιτωλικός με το 5-0 επί του Εργοτέλη προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος και παράλληλα έκανε και ρεκόρ. Το τελικό σκορ της αναμέτρησης του Ηρακλείου συνιστά στη μεγαλύτερη σε έκταση νίκη του στον θεσμό.

Ο Παναιτωλικός όφειλε να βρεθεί στην φάση των «16» κι αυτό έκανε με το χορταστικό 5-0 κόντρα στον Εργοτέλη… Όπως και πέρσι έτσι και φέτος έριξε πεντάρα σε εκτός έδρας ματς, με αντίπαλο από την football league που έχει στον πάγκο της τον Τάκη Γκώνια!

Για 2η συνεχόμενη σεζόν τα «καναρίνια» θα συμμετάσχουν στην νοκ άουτ φάση του θεσμού με την ελπίδα ότι φέτος θα μπορέσουν να κάνουν κι ένα βήμα παραπάνω. Αυτό θα εξαρτηθεί φυσικά κι από τον αντίπαλο που θα μάθουν στην κλήρωση της Δευτέρας.

Μετά το «διπλό» της Ξάνθης στις Σέρρες, υπήρχε σενάριο όπου Αγρινιώτες έπαιρναν την πρόκριση ακόμη και με ήττα στο Ηράκλειο. Όμως ο Παναιτωλικός έπρεπε να κερδίσει και αυτό έκανε.

το φιλμ της αναμέτρησης στο agrinio-sports.gr

Συνθέσεις

Εργοτέλης (Τάκης Γκώνιας): Χανιωτάκης, Μαζουλουξής, Αγγελόπουλος, Μπουρσέλης (35′ Σταμόπουλος), Βογιατζής, Εντιαγέ (59′ Έφορντ), Μανουσάκης, Ιατρούδης, Λυδάκης, Κυριαλάνης, Δουλγεράκης.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Κυριακίδης, Ροντρίγκες  Χαντάκιας (55′ Μιχάι), Τσοκάνης, Μύγας, Μπεχαράνο (70′ Ρότσα), Μάρκος Πάουλο, Μοράρ (60′ Μάζουρεκ), Κλέσιο, Ρόσα, Ντίας.

Η βαθμολογία

Ξάνθη 9 (8-3)
Παναιτωλικός 6 (7-2)
Πανσερραϊκός 3 (3-4)
Εργότελης 0 (2-11)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected