Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 2ος όμιλος] Εδεσσαϊκός – ΦΑΣ Νάουσα 2-0 (photos)

Νίκη – ανάσα για την ομάδα του Εδεσσαϊκού, που επικράτησε με 2-0 του ΦΑΣ Νάουσα και αναρριχήθηκε στη 10η θέση της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Ηλία Σαπάνη ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, έπαιξε με περίσσιο πάθος και έδειξε να θέλει περισσότερο τη νίκη, εν αντιθέσει με τους Ημαθιώτες που φάνηκαν να επηρεάζονται από τις τελευταίες εξελίξεις στον πάγκο της ομάδας και δεν κατάφεραν να αποδώσουν όπως στα περισσότερα από τα φετινά τους παιχνίδια.

Man of the match ήταν ο Γιώργος Σκαθαρούδης, ο οποίος ήταν αυτός που κέρδισε το πέναλτι στο 40ο λεπτό από τον Τζημογιάννη και εκτέλεσε ο ίδιος, αλλά και ο παίκτης που έβαλε τη”σφραγίδα” στη σημερινή νίκη των “πρασίνων”, με τέρμα που σημείωσε στο 67′

Οι γηπεδούχοι, εκτός των ευκαιριών που δημιούργησαν κατά τη διάρκεια του αγώνα, είχαν και δύο δοκάρια με τους Σκαθαρούδη και Ταουσιάνη.

το φιλμ της αναμέτρησης στο blog του Εδεσσαϊκού
φωτογραφίες ΕΔΩ

Συνθέσεις

Εδεσσαϊκός : Βόλτσης, Αβραμίδης, Χαραβατίδης, Κούρμπας, Καράμπελας (59′ Γολιδόπουλος), Κιόρτσης, Τσουμάγκας (81′ Ιωσηφίδης), Ταουσιάνης, Καρακούτης, Σκαθαρούδης (85′ Κάρτζιος), Παπαγεωργίου (88′ Προύντσης).

ΦΑΣ Νάουσα : Γρηγοριάδης, Γιαννόπουλος (67′ Καψάλης), Περηφανόπουλος, Μουρατίδης, Τζιμογιάννης, Μουρίκι, Τόσιος (46′ Μαντώς), Παντζαρτζίδης (80′ Νίκου), Κωτσόπουλος, Τούφας (46′ Ντινόπουλος), Χατζόπουλος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected