Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Τριπλό “χτύπημα” από τον ΝΠΣ Βόλος!

Τρεις μαζεμένες μεταγραφές ανακοίνωσε πριν λίγο ο Βόλος ΝΠΣ.

Οι πρωτοπόροι του 4ου ομίλου της Γ Εθνικής ανακοίνωσαν την απόκτηση των Χρήστου Κολλά, Θεοφάνη Μαλακασιώτη αλλά και του Γιώργου Μούτσα.

Ο πρώτος είναι 20 ετών ((01/05/1997) και αγωνίζεται στην επίθεση. Έχει αγωνιστεί με επιτυχία στην ομάδα Νέων του Ατρομήτου, στην ΑΕ Ερμιονίδα, στην Κηπούπολη και στον Βύζα Μεγάρων. Τελευταίος του σταθμός ο Οπούντιος Μαρτίνου.

Ο Θεοφάνης Μαλακασιώτης είναι 21 ετών, μεσοεπιθετικός και μετά το πέρασμά του από τον Πλατανιά, αλλά και την περσινή παρουσία του στη Νίκη Βόλου, θα φορέσει τα κυανόλευκα του Βόλος ΝΠΣ.

Τέλος ο Γιώργος Μούτσας είναι 19 ετών (08/02/1999) τερματοφύλακας και θα αγωνιστεί ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ. Ο “δικέφαλος” τον ενέταξε στα τμήματα υποδομής από το Ασβεστοχώρι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“H Διοίκηση του Volos NFC ανακοινώνει τη μεταγραφή τριών ποδοσφαιριστών και συγκεκριμένα του 20χρονου επιθετικού Χρήστου Κολλά ο οποίος αγωνιζόταν στον Οπούντιο Μαρτίνου, του 21χρονου Βολιώτη μεσοεπιθετικού Θεοφάνη Μαλακασιώτη και του 19χροου τερματοφύλακα Γιώργου Μούτσα ο οποίος παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected