Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 2ος όμιλος] ΑΕ Καρίτσας – Εδεσσαϊκός 1-1 (+δηλώσεις προπονητών)

Για ένα ακόμη παιχνίδι δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο της νίκης η ΑΕ Καρίτσας, που αν και ήταν καλύτερη στο δεύτερο μέρος, κυριάρχησε και πίεσε για το γκολ που θα της δώσεις τους βαθμούς της νίκης, έμεινε στο 1-1 με τον Εδεσσαϊκό και παρέμεινε έτσι χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

Η ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα δέχθηκε και πάλι ένα επιπόλαιο γκολ σε μια ανύποπτη φάση κι ενώ δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από τους φιλοξενούμενους με εξαίρεση ένα καλό σουτ στα δοκάρια του Βασιλειάδη.

Από εκεί και πέρα μπήκε πολλές φορές μέσα στην περιοχή του Βόλτση, χωρίς όμως να καταφέρει να παραβιάσει την εστία του τερματοφύλακα της ομάδας της Έδεσσας.

το φιλμ της αναμέτρησης στο pieriasport

Συνθέσεις

ΑΕ Καρίτσας (Μιχάλης Ζιώγας): Βασιλειάδης, Δαλαμήτρας, Γούτσιος (90΄ Κωστόπουλος), Μπουτογιάννης, Κωτσιόπουλος, Τροΐρης, Τσιώμης (46΄Μαυρίδης), Δημητρουλόπουλος, Κυπαρίσσης, Κυρτάγος, Μπενίσκος.

Εδεσσαϊκός (Ηλίας Σαμπάνης): Βόλτσης, Κούμπους, Κιόρτσης, Μωυσίδης, Χαραβιτίδης, Παπαγεωργίου, Ντόγος (88΄ Πούπης), Αβραμίδης (46΄Ιωσηφίδης), Ταουσιάνης, Σκαθαρούδης (46΄Σκαθαρούδης), Γονιδόπουλος (76΄Προύντσης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected