Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

“Καρέ” μεταγραφών η Θύελλα Σταυρού, έπεται και συνέχεια!

Τέσσερις προσθήκες ολοκλήρωσε και τυπικά η Θύελλα Σταυρού, που ενισχύεται σημαντικά στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στον 1ο όμιλο της Α2 Ερασιτεχνικής της ΕΠΣ Ημαθίας.

Οι “πράσινοι” ενέταξαν στο δυναμικό τους Γιώργο Τσιλιόπουλο, Γιάννη Πάσχο, Μένιο Νιάκα (φωτ) και Μιχάλη Μουρίζι, με τους δύο πρώτους μάλιστα να αγωνίζονται στο αρχικό σχήμα την Κυριακή με αντίπαλο τον ΠΑΟ Παλατίτσια.

Ο πρώτος είναι 31 ετών (12/03/1986), μέσος και από το καλοκαίρι του 2017 αγωνίστηκε στην ΑΕ Σχοινά, ενώ παλαιότερα θήτευσε σε Μακεδονικό Πλατάνου απ όπου ξεκίνησε το ποδόσφαιρο.

Ο Γιάννης Πάσχος (18/11/1990, μέσος) επιστρέφει μετά από αρκετά χρόνια στην ομάδα (κατάγεται από τον Σταυρό), με τελευταίο σταθμό ομάδα της ΕΠΣ Θεσπρωτίας, ενώ έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στον Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου.

Ο Μένιος Νιάκας είναι 24 ετών (23/03/1993) μεσοεπιθετικός, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα της ΑΕ Σχοινά στο πρώτο μισό της σεζόν ενώ πέρσι αναδείχτηκε πρωταθλητής στην Α2 με τη Νίκη Αγκαθιάς. Έχει αγωνιστεί επίσης στην ΑΕ Καψόχωρας, στην ΑΕ Αλεξάνδρειας και στον Άρη Παλαιοχωρίου.

Τέλος ο Μιχάλης Μουρίζι είναι 24 ετών (17/12/1993), μεσοεπιθετικός και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στη Δόξα Επισκοπής, με την οποία είχε δύο γκολ φέτος και ένα την περσινή σεζόν.

Οι τέσσερις αυτές προσθήκες δεν θα είναι οι μοναδικές για τη Θύελλα, που έχει ήδη στα…σκαριά μεταγραφές νεαρών παικτών ενώ να θυμίσουμε πως έχουν ήδη αποχωρήσει οι Φωτόπουλος (Μακροχώρι) και Μηνάς (πιθανός προορισμός ο ΑΣ Πατρίδας)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected