Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Α2 ΕΠΣ Ημαθίας – Τα βλέμματα στραμμένα σε Σχοινά και Παναγιωπούλα! (pregame 12ης αγωνιστικής)

Και ενώ μπαίνουμε σταδιακά στην τελική ευθεία του σύντομου φέτος πρωταθλήματος της Α2 Ερασιτεχνικής στην ΕΠΣ Ημαθίας (απομένουν 7 αγωνιστικές), το ενδιαφέρον ολοένα και μεγαλώνει!

Η μάχη για τα τέσσερα εισιτήρια ανόδου (δύο για κάθε όμιλο) στη νέα Α Ερασιτεχνική της επόμενης σεζόν αλλά και το ποιες ομάδες θα αποφύγουν την τελευταία θέση που οδηγεί στη Γ Ερασιτεχνική, καλά κρατεί.

Στον 1ο όμιλο, ο πρωτοπόρος Φίλιππος Μελίκης θα αντιμετωπίσει στην έδρα του τον ΠΑΟ Παλατίτσια, που την προηγούμενη αγωνιστική υποχρέωσε σε ήττα τον Αγροτικό Αστέρα Πλατέος και έτσι έδωσε τη δυνατότητα στους “ερυθρόλευκους” να ξεφύγουν στη βαθμολογία.

Την ίδια ώρα, οι “πράσινοι” του Σάκη Παγγούρα θα αγωνιστούν και πάλι εκτός έδρας, αυτή τη φορά στον Σχοινά κόντρα στην τοπική ομάδα και βεβαίως η νίκη είναι αυτοσκοπός, καθώς ο Εθνικός Κλειδιού…καιροφυλαχτεί!

Οι “κυανόλευκοι” υποδέχονται την πάντα επικίνδυνη Θύελλα Σταυρού και θέλουν μόνο νίκη ώστε να εκμεταλλευτούν τυχόν στραβοπάτημα του Αστέρα, ενώ σπουδαίο είναι το παιχνίδι στο Νεόκαστρο, όπου Αχιλλέας και Ολυμπιακός Λουτρού παίζουν έναν από τους πολλούς “τελικούς” μέχρι τη λήξη της σεζόν.

Το πρόγραμμα συμπληρώνει η αναμέτρηση του Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου με τον Αλιάκμονα Νησελίου, δύο ομάδες που έχουν εδραιώσει τις θέσεις τους στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα.

Στον δεύτερο όμιλο, ξεχωρίζει το ματς ανάμεσα στον Αριστοτέλη και τον Ολυμπιακό Νάουσας, δύο ομάδες που διεκδικούν επί ίσοις όροις την άνοδο, όπως πράττει τόσο η Ελπίδα Μονοσπίτων (θα αγωνιστεί στην Πατρίδα) όσο και ο ΑΟ Μαρίνας, που υποδέχεται στην έδρα του τη Δόξα Νάουσας.

Πάρα πολύ ενδιαφέρον παρουσιάζει τέλος και το παιχνίδι στη Ραχιά, όπου ΑΕΠ και Εθνικός Ράχης θα αναμετρηθούν με φόντο την βαθμολογική ανάσα, ενώ ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας, πραγματοποιεί το ρεπό του.

Αναλυτικά το πρόγραμμα στους δύο ομίλους (28/1 – 15.00) :

1ος όμιλος

Αχιλλέας Νεοκάστρου – Ολυμπιακός Λουτρού

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου – Αλιάκμων Νησελίου

Εθνικός Κλειδίου – Θύελλα Σταυρού

Φίλιππος Μελίκης – ΠΑΟ Παλατίτσια

ΑΕ Σχοινά – Αγρ.Αστ.Πλατέος

δείτε βαθμολογία και σκόρερς ΕΔΩ

2ος όμιλος

ΑΣ Πατρίδας – Ελπίδα Μονοσπίτων

ΑΟ Μαρίνας – Δόξα Νάουσας

ΑΕΠ Βέροιας – Εθνικός Ράχης

Αριστοτέλης Νάουσας – Ολυμπιακός Νάουσας

Ρεπό : Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας

δείτε βαθμολογία και σκόρερς ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected