Κατηγορίες
Basket - Διάφορα

Όταν ο κρατούμενος λοχίας ΕΠΟΠ, Δημήτρης Κούκλατζης έπαιζε μπάσκετ με τη φανέλα της Φιλίας Ορεστιάδας (photo)

Άνθρωπος του αθλητισμού είναι ο λοχίας ΕΠΟΠ Δημήτρης Κούκλατζης που εδώ και οκτώ ημέρες κρατείται σε τουρκικές φυλακές μαζί με τον ανθυπολοχαγό Άγγελο Μητρετώδη.

Όπως ανέφερε το ThrakiSportS την περασμένη εβδομάδα, πέρα από την οπαδική του προτίμηση στην ομάδα της ΑΕΚ, ο Δημήτρης Κούκλατζης ήταν και στέλεχος στον Ορέστη Ορεστιάδας. Άλλωστε ο πατέρας του Νίκος είναι ο μεγάλος ιστορικός του συλλόγου, διαχειριστής του blog φίλων του Ορέστη και με καταπληκτικό αρχείο, το οποίο πρόσφατα αξιοποιήθηκε για την συγγραφή του περίφημου ιστορικού λευκώματος για τα 90 χρόνια του Ορέστη.

Πέρα όμως από το ποδόσφαιρο, ο Δημήτρης Κούκλατζης είχε ασχοληθεί και με το μπάσκετ και μάλιστα ως παίκτης. Συγκεκριμένα, είχε δελτίο στην Φιλία Ορεστιάδας και για πολλά χρόνια αγωνιζόταν με την πορτοκαλί φανέλα του μοναδικού συλλόγου που καλλιεργεί το άθλημα της καλαθοσφαίρισης στην πόλη του Βορείου Έβρου. Από εκείνη την εποχή προέρχεται και η φωτογραφία, με την Φιλία Ορεστιάδας να εκδίδει με την σειρά της την δική της ανακοίνωση στήριξης:

Η ανακοίνωση έχει ως εξής: 

«Ο Γυμναστικός Σύλλογος Φιλία Ορεστιάδας θέλει να εκφράσει την ειλικρινή του αλληλεγγύη στον υπαξιωματικό Δημήτρη Κούκλατζη που κρατείτε άδικα στις φύλακές της Αδριανούπολης!. Ο Δημήτρης υπήρξε για σειρά ετών αθλητής της ομάδας μας και η σκέψη μας είναι μαζί του και στην οικογένεια του!! Όπως και στον αξιωματικό Άγγελο Μητρετώδη!!»

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected