Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Στον ουρανό του Ρεθύμνου το κύπελλο του Ερμή!

Για δεύτερη φορά στην ιστορία του ο Ερμής Ζωνιανών είναι Κυπελλούχος Ρεθύμνου 2018, κερδίζοντας με 1-0 στον 47° τελικό Ρεθύμνου την Επισκοπή, ο οποίος ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στο ΔΑΚ Γάλλου.

Το χρυσό γκολ που έσπασε το σερί της Επισκοπής μετά από δύο κατακτήσεις, πέτυχε ο Δημήτρης Ραπτάκης στο 26° λεπτό της αναμέτρησης.

Η Επισκοπή έψαξε το γκολ της ισοφάρισης έχοντας δύο μεγάλες χαμένες ευκαιρίες, η πρώτη τριπλή με τους Γκιόκα, Σουμπασάκη, Φράγκο στο 29′ και στο 78′ με τον Γκιόκα. Ο πολύ δυνατός άνεμος που έπνεε στο ΔΑΚ Γάλλου δεν επέτρεψε να παιχθεί ποδόσφαιρο ποιότητας, με την πιο έμπειρη ομάδα να κατακτάει το Κύπελλο Ρεθύμνου.

το φιλμ του αγώνα στο rethymnosports.gr

Συνθέσεις

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Γιώργος Βλαστός): Νικηφόρος, Λαζαρίδης (68′ Νάκας), Αντωνόπουλος, Λουμπάκης, Γεωργούλης, Χαλκιαδάκης, Σουμπασάκης, Σκούφος (78′ Φοβάκης), Γκιόκας, Φράγκος (68′ Σπανουδάκης), Ματαραγκάσι.

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Δημήτρης Βολονάκης): Γιαννόπουλος, Ρουμπάκης, Χατζηβασίλης, Ραπτάκης, Πρωτογεράκης, Σκουτέλης (93′ Γεμιστός), Σταθόγλου, Γιακουμάκης, Ακαζού (68′ Λεματιέρ), Πλουσής (89′ Νηστικάκης), Ηλιόπουλος (86′ Κοτζαδάκης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected