Κατηγορίες
Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος

Κύπελλο Ερασιτεχνών [2ος όμιλος] Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Δόξα Μαυροβουνίου 3-1 (photos+vid)

Σπουδαία εμφάνιση και πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών για τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων!

Η ομάδα της Ημαθίας επικράτησε με 3-1 της Δόξας Μαυροβουνίου από τη γειτονική Πέλλα και προκρίθηκε στον επόμενο γύρο του θεσμού, όπου θα αντιμετωπίσει την επόμενη Τετάρτη (25/4) εκτός έδρας την Αναγέννηση Πλαγιάς Κιλκίς, που προκρίθηκε εις βάρος του Ερμή Αμυνταίου.

Οι “πράσινοι”, χάρη σε ένα εξαιρετικό ξεκίνημα στο δεύτερο ημίχρονο, έβαλαν τις βάσεις για την τελική επικράτηση και παρά το γεγονός πως ελάχιστοι ήταν οι φίλαθλοι της ομάδας στις εξέδρες (σαφώς περισσότεροι οι φιλοξενούμενοι), πήραν το εισιτήριο για τη δεύτερη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας.

Στο πρώτο ημίχρονο και συγκεκριμένα στα πρώτα 20 λεπτά, οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα και απείλησαν δύο φορές με τον Γιώργο Κίτσα, ο οποίος ήταν η μόνιμη…απειλή κινδύνου για την εστία των φιλοξενούμενων.

Αποκορύφωμα της εμφάνισης του πρώτου σκόρερ της ομάδας στη φετινή Γ Εθνική, ήταν το τέρμα που σημείωσε στο 11ο λεπτό, μετά από εξαιρετική πάσα του Ζαχαριουδάκη και ιδανικό πλασέ στην κίνηση.

Μετά το 25′ όμως, οι Κυπελλούχοι Πέλλας ανέβασαν στροφές και ισορρόπησαν το ματς, με αποτέλεσμα να φαίνονται πιο απειλητικοί στον αγωνιστικό χώρο. Η αγωνιστική τους άνοδος επιβεβαιώθηκε στο 41′, όταν ήρθε η ισοφάριση από τον Γκότση, υποβοηθούμενος και από τη λάθος εκτίμηση του Βλάχου.

Το διάστημα όμως στο οποίο κρίθηκε και η έκβαση της σημερινής αναμέτρησης ήταν το 5λεπτο από το 52 έως το 57′ όταν ο Μέγας Αλέξανδρος έφτασε στην επίτευξη δύο τερμάτων.

Στο 52′ ο Ζαχαριουδάκης εκτέλεσε το κόρνερ από δεξιά και ο Πατσιαβούρας που βρέθηκε στο δεύτερο δοκάρι, σημάδεψε με κεφαλιά τη γωνία του Καμπαλή ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Κιρκιλιανίδης βρήκε τον Κίτσα στον κενό χώρο και ο “Γκόγκιτς” με ωραίο πλασέ “έγραψε” το τελικό 3-1.

Στο τελευταίο μισάωρο, η πίεση της Δόξας για να σκοράρει και να μπει και πάλι στο παιχνίδι, δεν ευοδώθηκε, με αποτέλεσμα η ομάδα του Βασίλη Καστανιώτη να πάρει το εισιτήριο για τη δεύτερη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών

Συνθέσεις

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Αργυρόπουλος, Πατσιαβούρας, Κίτσας Λ. (85′ Ράμμος), Τσουλχάη, Τσιότρας, Παρσόπουλος (78′ Ποτουρίδης), Βλάχος (70′ Κουκουράκης), Καπετάνος (46′ Συμπεθέρης), Κιρκιλιανίδης, Ζαχαριουδάκης, Κίτσας Γ.

Δόξα Μαυροβουνίου : Καμπαλής, Σιδέρης, Ζαχαριάδης, Γάτσος, Μπρέγκου (46′ Νάτσης), Γιαουτζής, Καπουσούζης (78′ Φλαρούντζος), Γκότσης (57′ Πίττας), Ουζούνης, Ρέις, Ρέτζια (78′ Αποστολούδας)

δείτε φωτογραφίες και βίντεο που μας παραχώρησε το alexandriamou.gr :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected