Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Τεράστια Νάπολι, “υπέταξε” τη Γιούβε και χτυπά τίτλο! (vid)

Τεράστια νίκη βγαλμένη από την εποχή Μαραντόνα πήρε σε βάρος της Γιουβέντους η Νάπολι που άλωσε το Τορίνο (0-1) με γκολ του Κουλιμπαλί στο 90′ και πήγε στο -1 από την κορυφή.

Με κεφαλιά του Καλιντού Κουλιμπαλί στο 90ο λεπτό, η Νάπολι επικράτησε με 1-0 της Γιουβέντους μέσα στο Τορίνο και έβαλε «φωτιά» στην κορυφή της Serie A.

Χάρη στην εκτός έδρας νίκη τους αυτή, οι «Παρτενοπέι» πλησίασαν στον πόντο την «Βέκια Σινιόρα» (85-84) η οποία έχει και πολύ δύσκολο πρόγραμμα (εκτός με Ίντερ, Ρόμα και εντός με Μπολόνια, Ελλάς Βερόνα), τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε της πιο συναρπαστικής Serie Α των τελευταίων ετών, διατηρώντας με τον αποψινό τους θρίαμβο ζωντανό το όνειρο της κατάκτησης του πρώτου πρωταθλήματος μετά από το 1990.

το φιλμ του αγώνα στο SDNA

Συνθέσεις

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Ασαμόα, Κιελίνι (11′ Λιχτστάινερ), Μπενάτια, Χέβεντες, Πιάνιτς, Κεντίρα, Ματουιντί, Ντάγκλας Κόστα (71′ Μάντζουκιτς), Ντιμπάλα (46′ Κουαδράδο), Ιγουαΐν.

Νάπολι (Μαουρίσιο Σάρι): Ρέινα, Χισάι, Αλμπιόλ, Κουλιμπαλί, Μάριο Ρουί, Ζορζίνιο, Αλαν (80′ Ρογκ), Χάμσικ (66′ Ζιενλίνσκι), Καγιεχόν, Ινσίνιε, Μέρτενς (61′ Μίλικ).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected