Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

LIVE στο “Cafe στο 90′” το ντέρμπι ΠΑΟ-ΠΑΟΚ!

Μια ακόμη ποδοσφαιρική βραδιά με ελληνικό χρώμα η αποψινή και το “Cafe στο 90” στον Σταυρό Ημαθίας, αναμένεται να είναι sold out για το μεγάλο ντέρμπι της Λεωφόρου.

Ο Παναθηναϊκός των χιλίων προβλημάτων θα υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ, που θέλει τη νίκη για να εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League, μια αναμέτρηση που έχει ώρα έναρξης στις 19.00

Οι Πράσινοι αναμένεται να αγωνιστούν στην αποψινή αναμέτρηση με το Δικέφαλο του Βορρά με τους: Βλαχοδήμο, Ινσούα, Κουρμπέλη, Κολοβέτσιο, Γιόχανσον, Κάτσε, Τζανδάρη, Μουνιέ, Λουντ, Δώνη και Λουτσιάνο, ενώ θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί και ο Μολίνς.

Σύμφωνα λοιπόν και με τις δοκιμές που προηγήθηκαν όλες αυτές τις μέρες, στο 4-2-3-1, θέση κάτω από τα δοκάρια παίρνει ο Πασχαλάκης, με τους – από δεξιά προς αριστερά κατά σειρά – Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο (σ.σ. στον τελευταίο του αγώνα στο φετινό πρωτάθλημα καθώς έχει δηλωθεί να εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής στην τελευταία με τον Πλατανιά στην Τούμπα), Βιεϊρίνια. Στις θέσεις των δυο αμυντικών χαφ, αριστερά θα βρίσκεται ο Μαουρίσιο και το ερωτηματικό αφορά τον παρτενέρ του. Ο Κάνιας προέρχονταν από μια σειρά αγώνων με θετικό πρόσημο αλλά κόντρα στην Ξάνθη η εικόνα του ήταν υποδεέστερη των προηγούμενων. Αντίθετα, η είσοδος του Σάκχοφ βοήθησε σημαντικά στην ανατροπή του αγώνα, με τον Ουκρανό να είναι ο δημιουργός στη φάση του γκολ της ισοφάρισης.

Μεσοεπιθετικά ο πλέον … σίγουρος φαντάζει ο Πέλκας στο κέντρο, που μπορεί να μετακινηθεί και δεξιά, για να ξεκινήσει στη θέση που είχε και στους δυο προηγούμενους αγώνες πρωταθλήματος (σ.σ. με Πανιώνιο και Ξάνθη διαδοχικά) ο Ελ Καντουρί, έχοντας και την επιλογή του Λημνιού. Αριστερά ως φαβορί, προβάλλει μεν ο Μακ, που «κινδυνεύει» από τον Μαροκινό, αν προτιμηθεί για δεξιά ο Λημνιός. Την ενδεκάδα ολοκληρώνει στην κορυφή της επίθεσης ο Πρίγιοβιτς. Τα όποια ερωτήματα θ’ απαντηθούν οριστικά – περίπου – μια ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα με την ανακοίνωση των επίσημων ενδεκάδων.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected