Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Άργησε να πατήσει…γκάζι η απίστευτη Ρόμα, στον τελικό μετά από 11 χρόνια η Λίβερπουλ! (photos)

Σε ένα…τρελό ματς, όπου η Λίβερπουλ ξεκίνησε δυνατά και έβαλε τις βάσεις για την εύκολη πρόκριση, η Ρόμα είχε άλλη άποψη και έκανε το ματς…ακατάλληλο για καρδιακούς!

Η ιταλική ομάδα έκανε κατάθεση ψυχής στην επανάληψη, όμως το 4-2 έστειλε την Λίβερπουλ στον τελικό του Κιέβου και στα δόντια της Ρεάλ Μαδρίτης σε έναν τελικό που ξυπνά μνήμες από το 1981.

Για να ανατρέψει το βαρύ 5-2 στο «Άνφιλντ», η Ρόμα όφειλε να κάνει το τέλειο παιχνίδι, να μην δεχθεί γκολ. Πως να το πετύχεις αυτό όμως απέναντι σε μία ομάδα που με 46 γκολ (σε 14 παιχνίδια) έσπασε φέτος κάθε ρεκόρ παραγωγικότητας στην ιστορία των ευρωπαϊκών διοργανώσεων;

Η Λίβερπουλ τελείωσε από το πρώτο κάθε ελπίδα των «τζιαλιορόσι», όμως τα εύσημα πάνε και στην Ρόμα, που με σπουδαία ανατροπή στην επανάληψη πήρε μία γλυκόπικρη νίκη με 4-2, που όμως στέλνει την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ στον τελικό του Κιέβου απέναντι στην Μίλαν, με στόχο το έκτο Champions League, όσα καμία άλλη αγγλική ομάδα.

το φιλμ του αγώνα στο SDNA

Συνθέσεις

ΡΟΜΑ: Άλισον, Φλορέντσι, Μανωλάς, Φάτσιο, Κόλαροφ, Πελεγκρίνι (53’ Ουντέρ), Ντε Ρόσι (68’ Γκοναλόν), Ναϊνγκολάν, Σικ, Τζέκο, Ελ-Σααράουι ((74’ Αντονούτσι).

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Κάριους, Αλεξάντερ-Άρνολντ (92’ Κλάιν), Φαν Ντάικ, Λόβρεν, Ρόμπερτσον, Μίλνερ, Χέντερσον, Βάιναλντουμ, Σαλάχ, Φιρμίνο (87’ Σολάνκε), Μανέ (83’ Κλάβαν).

https://www.youtube.com/watch?v=YyvDZsKaimU

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected