Κατηγορίες
ΕΠΣ Πέλλας

Αυτό το πρωτάθλημα ποιος θα το πάρει;

Ραντεβού με την ιστορία έχουν την Κυριακή η Δόξα Μαυροβουνίου και η Δόξα Μελισσίου που διεκδικούν την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Ένα παιχνίδι που θα φανεί αν θα τελειώσει εδώ η φετινή περίοδος η θα υπάρχει και συνέχεια, καθώς σε περίπτωση νίκης των φιλοξενουμένων υπάρχει κι άλλο παιχνίδι σε ουδέτερη έδρα.

Όπως αναφέρει το pellasports, οι γηπεδούχοι του Σίμου Προδρομίδη θέλουν να εκμεταλλευτούν το πλεονέκτημα της έδρας και να τελειώσουν με τον καλύτερο τρόπο ανοίγοντας ….σαμπάνιες, όμως η φετινή Δόξα Μελισσίου του Σάκη Ντιμτσούδη δεν έχει δώσει δικαιώματα για να την αμφισβητήσει η να την υποτιμήσει κάποια ομάδα.

Έτσι προβλέπεται μεγάλη μάχη και σίγουρα οι πολυπληθείς φίλοι των δύο ομάδων αλλά και οι ουδέτεροι , περιμένουν να δουν ένα παιχνίδι αντάξιο της φήμης των δύο αντιπάλων και φυσικά ο καλύτερος να κερδίσει. Οι γηπεδούχοι λόγω έδρας έχουν ένα μικρό προβάδισμα όμως σε τέτοια παιχνίδια όποιος κάνει την οποιαδήποτε πρόβλεψη κινδυνεύει να εκτεθεί.

Η Δόξα Μαυροβουνίου τερμάτισε στην πρώτη θέση με 65 βαθμούς έχοντας 20 νίκες, 5 ισοπαλίες και 1 ήττα με συντελεστή τερμάτων 71-20.

Η Δόξα Μελισσίου τερμάτισε δεύτερη με 64 βαθμούς, έχοντας 20 νίκες 4ωισοπαλίες και 2 ήττες με συντελεστή τερμάτων 56-15.

Μάλιστα για να φτάσει στον τελικό των play off απέκλεισε μετά από δραματικό παιχνίδι την Δόξα Μανδάλου στα πέναλτι.

Κυριακή ώρα 17.00

Δόξα Μαυροβουνίου – Δόξα Μελισσίου

Διαιτητές : Χρήστος Δεμερτζής – Μαρία Κουπαράνη – Δημήτρης Τετραγώνης, Παρατηρητής :΅Δαμιανός Καρακελίδης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected