Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Μια Κολομβία να την…πιεις στο ποτήρι, “πέταξε” έξω την Πολωνία!

Στο κόλπο της πρόκρισης μπήκε η Κολομβία που νίκησε 3-0 την Πολωνία και την έστειλε σπίτι της

Η Κολομβία έκανε πάρτι με 3-0 επί της Πολωνίας για την 2η αγωνιστική του 8ου ομίλου και μπήκε για τα καλά στο παιχνίδι της πρόκρισης στα νοκ άουτ του Μουντιάλ. Οι Μίνα (40′), Φαλκάο (70′), Κουαδράδο (75′) πέτυχαν τα γκολ του θριάμβου για τους Λατινοαμερικάνους.

Η ομάδα του Πέκερμαν αντιμετωπίζει τη Σενεγάλη την τελευταία αγωνιστική και με νίκη εξασφαλίζει την πρόκριση, ενώ υπό προϋποθέσεις μπορεί να πάρει το εισιτήριο και με ισοπαλία. Αντίθετα η Πολωνία αποκλείστηκε από τη διοργάνωση.

Το παιχνίδι αποτελούσε μονόδρομο και για τις δύο ομάδες, καθώς όποια έχανε θα επέστρεφε στο σπίτι της. Γι αυτό και οι δύο στο πρώτο ημίχρονο μπήκαν πολύ συντηρητικά στον αγωνιστικό χώρο.

το φιλμ του αγώνα στο onsports.gr

Συνθέσεις

Πολωνία (Ναβάλκα): Σέζνι, Πάζνταν (80′ Γκλικ), Μπέντναρεκ, Μπερεζίνσκι (72′ Τεόντορτσικ), Πίστσεκ, Γκοράλσκι, Χριχοβιάκ, Ρίμπους, Ζιελίνσκι, Λεβαντόφσκι, Κοβνάτσκι (57′ Γκροζίντσκι)

Κολομβία (Πέκερμαν): Οσπίνα, Αρίας, Μίνα, Μόχικα, Σάντσες, Μπάριος, Αγκιλάρ (32′ Ουρίμπε), Χάμες, Κουαδράδο, Κιντέρο (73′ Λερμα), Φαλκάο (78′ Μπάκα)

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected