Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Διπλό…Κερκυραϊκό χτύπημα!

Δύο ακόμη μεταγραφές πραγματοποίησε η Κέρκυρα.

Οι Φαίακες, μετά τους Βέρτζο, Θεοδωράκη και Βουτσελά συμφώνησαν και με τους Νίκιτς και Αθανασόπουλο, οι οποίοι βρέθηκαν στο νησί και έδωσαν τα χέρια με τους διοικούντες.

Ο Μπράνισλαβ Νίκιτς είναι 34 ετών (15/08/1983), μέσος με καταγωγή από τη Σερβία αλλά με Βοσνιακή υπηκοότητα, ο οποίος επιστρέφει στην Κέρκυρα μετά από έναν χρόνο στον Άρη (13 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο). Παλαιότερα αγωνίστηκε σε Ζάκυνθο, Αναγέννηση Καρδίτσας, Βόλεν, Αγία Νάπα, Νέα Σαλαμίνα, Ζβιέζντα, Τσέλικ, ΠΑΣ Πρέβεζα, Παναιτωλικό, Αιολικό, Ναυπακτιακό Αστέρα και Αγροτικό Αστέρα.

Ο Χρήστος Αθανασόπουλος είναι 36 ετών (10/02/1982), τερματοφύλακας με καταγωγή από τα Ιωάννινα που αγωνίστηκε το τελευταίο εξάμηνο στην Αλβανία και συγκεκριμένα στη Λουφτεράρι (10 συμμετοχές). Παλαιότερ υπερασπίστηκε την εστία των Τρικάλων, Παναιγιαλείου, Παναχαϊκής, ΑΕΛ, Ηρακλή Ψαχνών, Πανηλειακού, Αιολικού, Ιωνικού, Καλλιθέας, Αναγέννησης Άρτας και Πατραϊκού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 34χρονο ποδοσφαιριστή Μπράνισλαβ Νίκιτς ο οποίος υπέγραψε στην ομάδα μας για 1 χρόνο. Ο Νίκιτς έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν στην ομάδα μας την περίοδο 2016 – 2017. Συμβόλαιο ενός έτους υπέγραψε και ο τερματοφύλακας Χρήστος Αθανασόπουλος

Χρέη προπονητή τερματοφυλάκων αναλαμβάνει ο Παναγιώτης Νάσης. Τους ευχόμαστε καλη αρχή και πολλές επιτυχίες».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected