Κατηγορίες
Football League

[Καλοκαιρινή προετοιμασία] Κέρκυρα – Ηρακλης 1-0 (photos)

Κέρκυρα και Ηρακλής αναμετρήθηκαν σε φιλικό προετοιμασίας στα 3-5 Πηγάδια, με τους «Φαίακες» να νικούν με 1-0 με γκολ του Μιράντα.

Οι δύο ομάδες συνεχίζουν την προετοιμασία τους για τη νέα σεζόν της Football League.

Οι δύο ομάδες είχαν αρκετά αμυντικούς προσανατολισμούς στο παιχνίδι τους και οι φάσεις ήταν λιγοστές. Τόσο η Κέρκυρα όσο και ο Ηρακλής έχουν αρκετή δουλειά να κάνουν ώστε να παρουσιαστούν έτοιμη για το Πρωτάθλημα.

Ο «γηραιός» παρουσίασε μία 11άδα που δεν πρόκειται να δούμε στο πρωτάθλημα της Football League, μιας και δεν αγωνίστηκαν και τα 10 νέα μεταγραφικά αποκτήματα επί Παύλου Μυροφορίδη.

Αντίθετα, οι Φαίακες αγωνίστηκαν με τους περισσότερους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές και έδειξαν πολύ καλό πρόσωπο.

Στο 24′ μάλιστα, είχαν δοκάρι σε σουτ του Αποστολίδη, με τον Ηρακλή να έχει καλή ευκαιρία στο 30′ σε προσπάθεια του Καζναφέρη που πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Κουτζαβασίλη.

Το γκολ για την ομάδα του Δημήτρη Σπανού ήρθε στο 59′. Μετά από ωραία σέντρα του Αναστασόπουλου, ο Μότα με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Βοσνιάδη. Στο 65′ σουτ του Κρητικού έφυγε ελάχιστα άουτ, ενώ στο 73′ μετά από εκτέλεση φάουλ του Παναγιωτούδη, ο Γιάννης Παπαδόπουλος έκανε το σουτ, με τον Αθανασόπουλο να αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ

Συνθέσεις

ΚΕΡΚΥΡΑ (Δημήτρης Σπανός): Κουτζαβασίλης, Αναστασίου, Σπίνουλας, Βέρτζος, Ιωάννου, Κρητικός, Αναστασόπουλος, Κόντος, Αποστολίδης, Ζορμπάς, Τουράμ., Αγωνίστηκαν και οι Μότα, Ινάσιο.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Γρηγοριάδης (33′ Βοσνιάδης), (65′ Αμπάρης), Καραντασιάδης, Γιαννίτσης, Παναγιωτούδης, Νικολακάκης (61′ Γ. Παπαδόπουλος), Ρόβας, Παπαδόπουλος Β., Κωστούλας (81′ Στόιος), Αμαραντίδης, Τάι (79′ Γκαράς), Καζναφέρης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected