Κατηγορίες
Football League - Ποδόσφαιρο

Ιmathia Sports News – Άλλη μία επιβεβαίωση…

  Σας είχαμε προϊδεάσει με χθεσινό δημοσίευμα με τίτλο “Είδηση – βόμβα“, ότι μία ομάδα ιστορική θα κερδίσει την άνοδο στην ανώτερη κατηγορία χωρίς να την έχει κερδίσει στο γήπεδο. Σήμερα επιβεβαιωνόμαστε πλήρως και στη συνάντηση που είχαν πριν λίγο ο πρόεδρος της Football League και Football League 2, Σπύρος Καλογιάννης και ο αντιπρόεδρος, Πέτρος Θεοδωρίδης με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Ιωαννίδη, συζήτησαν για την ένσταση του Ηρακλή (αλλά και των Ολυμπιακού Βόλου και Καβάλας) για την άνοδο δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία.

  Παράλληλα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal», ο Σπύρος Καλλογιάννης θα βρεθεί στο σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο προκειμένου να θέσει την πρόταση προς ψήφιση για την αναδιάρθρωση της κατηγορίας και την αύξηση των ομάδων την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο με την άνοδο πέντε ομάδων και τον υποβιβασμό τριών από την πρώτη τη τάξει εθνική κατηγορία.

  Μπορεί η Super League να είναι αντίθετοι με την αύξηση των ομάδων, όμως η Πολιτεία πιέζει προς αυτή την κατεύθυνση, σαν μια “εξιλέωση” του Γηραιού για την άδικη τιμωρία και τον υποβιβασμό στη Δ’ Εθνική.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected