Κατηγορίες
Super League 1

Βέροια – Ποιος για στόπερ;

 

Την προσθήκη ενός κεντρικού αμυντικού έχουν θέσει σαν προτεραιότητα στην Βέροια, με τον Γιάννη Ποτουρίδη να εξετάζεται σοβαρά από την “Βασίλισσα του Βορρά”.

Μπορεί ο Μπρούνο Τσιρίλο να είναι ο νούμερο ένα στόχος της Βέροιας για την θέση του κεντρικού αμυντικού, ωστόσο εξετάζονται και εναλλακτικές περιπτώσεις.

Μία από αυτές είναι ο Γιάννης Ποτουρίδης, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Λεονάρντο Ζαρντίμ στον Ολυμπιακό για τη νέα σεζόν.

Για τον Ποτουρίδη ενδιαφέρονται αρκετές ομάδες της Super League, και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον η περίπτωση του παίκτη στον οποίο θα καταλήξει η διοίκηση της Βέροιας, η οποία θα αγωνιστεί ύστερα από πολλά χρόνια και πάλι στη μεγάλη κατηγορία.

Ο γεννημένος στις 27/2/1992 στη Θεσσαλονίκη στόπερ, έχει ύψος 1,82 και με τον Ολυμπιακό έχει 16 συμμετοχές χωρίς να σκοράρει. Έχει αγωνιστεί σε όλες τις μικρές Εθνικές (2009 στην U17 με 6 συμμετοχές και 2 γκολ, 2010 στην U19 με 15 συμμετοχές και 1 γκολ, 2011 στην U21 με 8 συμμετοχές και 3 γκολ), ενώ προέρχεται από τις ακαδημίες της ομάδας του Πειραιά.

 

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected