Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Εθνικός Βατερού vs Ακαδημία Βέροιας 2-0

Σε ένα από τα ομορφότερα γήπεδα της Δυτικής Ελλάδας διεξήχθη σήμερα το απόγευμα το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στον Εθνικό Βατερού και την Ακαδημία Βέροιας.

Ένα φιλικό που κλείστηκε μέσω του Θανάση Σίμπου, ο οποίος κατάγεται από την περιοχή και έτσι η ομάδα του Τάσου Ανθυμιάδη ταξίδεψε στο Βατερό για το τρίτο κατά σειρά φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας αυτή την περίοδο.

Η Ακαδημία στάθηκε πολύ καλά στο σημερινό παιχνίδι και η διαφορά κατηγοριών ανάμεσα στις δύο ομάδες (ο Εθνικός υποβιβάστηκε πέρσι από τον όμιλο των ομάδων της Δ’ Εθνικής του νομού μας) δεν φάνηκε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού. Μάλιστα στο ξεκίνημα του παιχνιδιού θα καταφέρει να δημιουργήσει δύο φάσεις στα καρέ του Βατερού, με τους Καλτσά και Γκίλινα να αποτυγχάνουν να σκοράρουν.

Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και οι δύο ομάδες κατευθύνθηκαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο, ισόπαλες 0-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο και πάλι η Ακαδημία ήταν μαχητική, κάλυψε τους χώρους και μέχρι το 64′ που δέχτηκε το πρώτο γκολ ήταν αυτή που πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο.

Κάπου εκεί ξεκίνησαν και οι αλλαγές των δύο προπονητών, ενώ στο 80′ το Βατερό θα πετύχει και το 2-0, “κλειδώνοντας” έτσι το ματς υπέρ των γηπεδούχων.

Σημ.: Το προπονητικό τιμ, οι παίκτες και όλοι όσοι βρίσκονται στην οικογένεια της Ακαδημίας Βέροιας, εύχονται στον μέλλοντα παππού Θανάση Σίμπο να του ζήσει το εγγονάκι και να ζήσει 1000 χρόνια να το δει να μεγαλουργεί.

Η σύνθεση της Ακαδημίας Βέροιας

Βελέντζας, Τσιούχας, Βασιλείου, Αργυρόπουλος, Καλαϊτζίδης, Τσαλακόπουλος, Μιχαηλίδης, Γαβριηλίδης, Ταμοτζίδης, Καλτσάς, Γκίλινας. Αγωνίστηκαν και οι Ταϊλαχίδης, Ακπαρίδης, Μανουσαρίδης, Καλαϊτζης, Πεζάτ, Τιλιγκερίδης, Σαμπρής, Πελεκίδης.

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected