Κατηγορίες
Super League 1

Μίροσλαβ Σνάουτσνερ – “Ευνοούν τον Ολυμπιακό, τι να κάνουμε…”

Αισιόδοξος για το μέλλον της Βέροιας στη Super League αλλά και καυστικός για τον Ολυμπιακό ήταν ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ.

Ο αμυντικός της “Βασίλισσας του Βορρά” μίλησε στο “Αθλητικό Metropolis” και αναφέρθηκε στο ματς της πρεμιέρας με τους “ερυθρόλευκους”, για τις διαιτητικές αποφάσεις και το ακυρωθέν γκολ του Ιωάννου, αλλά και για το μέλλον της Βέροιας στη μεγάλη κατηγορία.

Αναλυτικά τι δήλωσε ο Σνάουτσνερ

Για τη Βέροια και το ματς με τον Ολυμπιακό:

“Όλα είναι καλά εδώ. Είμαστε καινούρια ομάδα με έναν καινούριο προπονητή. Χάσαμε 2-1 από τον Ολυμπιακό αλλά δεν παίξαμε άσχημα. Είμαστε σε καλό δρόμο. Αν παίξουμε όπως στο δεύτερο ημίχρονο με τον Ολυμπιακό όλα θα πάνε καλά”.

Για το ακυρωθέν γκολ του Ιωάννου:

“Βάλαμε το πρώτο γκολ για το 1-0 και ο βοηθός σήκωσε τη σημαία. Όλοι το ξέραμε πως δεν ήταν οφσάιντ. Τι να κάνουμε; Αν πετυχαίναμε πρώτοι γκολ το παιχνίδι θα ήταν διαφορετικό. Εντάξει λάθη κάνουμε και εμείς οι παίκτες, αλλά και ο διαιτητής”

Για το αν η διαιτησία ευνοεί τον Ολυμπιακό:

“Πολλές φορές γίνεται έτσι. Δεν ξέρω αν ο διαιτητής βοηθάει λίγο τον Ολυμπιακό, αλλά κάτι γίνεται. Οι μεγάλες ομάδες έχουν πάντα λίγη βοήθεια από τον διαιτητή. Πολλές φορές παίξαμε αντίπαλοι όταν ήμουν στον ΠΑΟΚ και υπήρχε κάποια βοήθεια από τους διαιτητές χάνοντας κάποια σημαντικά παιχνίδια. Εμείς οι ποδοσφαιριστές δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι¨.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected