Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

Αλιάκμων Νησελίου vs ΓΑΣ Ροδοχωρίου – Δηλώσεις παραγόντων

Νέο ξεκίνημα και για τους δύο αντιπάλους σήμερα, με το μεταξύ τους παιχνίδι Κυπέλλου, στις 17.00μμ στο γήπεδο του Νησελίου. Ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες της ίδιας κατηγορίας, που εκτός αυτού, τις ενώνει και ένα πρόσωπο που βρίσκεται στον πάγκο πλέον του Αλιάκμωνα Νησελίου.

Ο λόγος για τον Ηλία Ιασωνίδη, με καταγωγή από το Ροδοχώρι και πρώην προπονητή του ΓΑΣ! Πως τα φέρνει η ζωή… Ας δούμε τι λέει ο ίδιος για τα περίεργα…παιχνίδια της κληρωτίδας:

“Όταν άκουσα τον αντίπαλο, η πρώτη μου αντίδραση ήταν ένα νευρικό γέλιο! Έτσι είναι η ζωή, έτσι είναι το ποδόσφαιρο, τι να κάνεις! Εμείς στον Αλιάκμονα βλέπουμε το σημερινό παιχνίδι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να τεστάρουμε τις δυνάμεις μας και να δούμε σε τι κατάσταση βρισκόμαστε. Το ρόστερ αποτελείται από παιδιά με μικρό μέσο όρο ηλικίας και η φετινή χρονιά αποτελεί ένα πολύ μεγάλο στοίχημα για όλους μας στο Νησέλι.

Και συνέχισε με τις ευχές του για τη νέα χρονιά : “Ευχόμαστε σε όλες τις ομάδες να έχουν ένα πρωτάθλημα χωρίς τραυματισμούς και δυσάρεστες καταστάσεις. Για το σημερινό παιχνίδι εύχομαι στις δύο ομάδες να απολαύσουν το παιχνίδι και ο καλύτερος ας κερδίσει!”.

Στην αντίπερα όχθη, ο “άνθρωπος για όλες τις δουλειές” για το Ροδοχώρι, Τάσος Μωυσίδης μας μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον πρώην προπονητή του ΓΑΣ και νυν του Αλιάκμωνα Νησελίου :

“Είναι ένας πολύ αγαπητός άνθρωπος στο χωριό μας και στην ομάδα πρόσφερε τα μέγιστα. Εμείς θα τον καλωσορίσουμε σήμερα και αντίπαλοι θα είμαστε μόνο τα 90 λεπτά του αγώνα.

Για το ματς είπε : “Όσον αφορά τον αγώνα του Κυπέλλου, μιλώντας όμως και γενικά για τη χρονιά θα πω αυτό που είπα και στα παιδιά… Νίκες σε όλα τα ματς! Αδύνατο το γνωρίζω, αλλά αυτή τη φιλοσοφία προσπαθώ να περάσω στην ομάδα και κρίνοντας από τα φιλικά, θεωρώ ότι οι παίκτες το βγάζουν και στο γήπεδο.”

“Εύχομαι σε όλο τον κόσμο καλή ποδοσφαιρική σεζόν, με υγεία και όλοι να ευχαριστηθούμε το ποδόσφαιρο, γιατί μην ξεχνάμε ότι ο ερασιτεχνισμός είναι ρομαντισμός, ειδικά στις μέρες μας και μόνο να το ευχαριστηθούμε μπορούμε”.

Να σημειώσουμε ότι στους φιλικούς αγώνες ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου ήταν πραγματικά εντυπωσιακός, έχοντας 3 στα 3 και μάλιστα με τέρματα 13-5 (Κεραυνός Επισκοπής 7-2, Δόξα Νάουσας 2-1, Ολυμπιακός Νάουσας 4-2!)

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected