Κατηγορίες

Αχιλλέας Νεοκάστρου – Ακαδημία Βέροιας 7-1

Την πρώτη ευκαιρία σε επίσημο παιχνίδι είχαν οι φίλοι του Νεόκαστρου για να δουν τον νέο Αχιλλέα, το Σάββατο κόντρα στην Ακαδημία Βέροιας, για τον πρώτο γύρο του Κυπέλλου.

Η πρόκριση ήταν λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη, οπότε ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία και για τους δύο προπονητές να κάνουν μια καλή προπόνηση, τηρουμένων των αναλογιών. Ο Αχιλλέας του Αντώνη Δακόπουλου πέτυχε μια ευρεία νίκη απέναντι στα “πιτσιρίκια” του Τάσου Ανθυμιάδη, που όμως έδειξαν πολύ καλά στοιχεία, απέναντι σε εμπειρότερους ποδοσφαιριστές.

Κι αυτό γιατί κατάφεραν για 30 λεπτά, στην αρχή του ματς, να κρατήσουν τους αντιπάλους στο “μηδέν” και να δείξουν ότι στην Ακαδημία γίνεται πολύ καλή δουλειά, με παίκτες ταλαντούχους και εξελίξιμους.

Σε εκείνο το σημείο όμως και για ένα 5λεπτο, το παιχνίδι απέκτησε άλλη μορφή, καθώς το Νεόκαστρο πέτυχε τρία γκολ,  “καθαρίζοντας” ουσιαστικά το παιχνίδι (Βαλδήρ 30′, Σαμψωνίδης 32′, Λαμπριανίδης 35′).

Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 48΄ μετά από σέντρα του πολύ καλού Τοπαλίδη, ο Γιώργος Σαμψωνίδης πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ (4-0) και στο 53΄ έπειτα από πάσα του Τσέου, ο Τοπαλίδης με δυνατό σουτ σημείωσε το 5-0. Στο 60΄ ήταν η σειρά του Αλέξη Παπαδόπουλου να κάνει το 6-0 και δύο λεπτά αργότερα ο Μανουσαρίδης πέτυχε το γκολ της τιμής για την Ακαδημία, κάνοντας το 7-1.

Το σκορ έκλεισε για τον Αχιλλέα όταν στο 78΄, μετά από μακρινή πάσα του Χατζηθεοδώρου, ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος αυτή τη φορά “κρέμασε” τον Βελέντζα, γράφοντας το τελικό 7-1.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Παρασίου, με βοηθούς τους Μπακάλη και Σαρηγιαννίδη

Συνθέσεις

Αχιλλέας Νεοκάστρου : Δαμιανίδης, Παπαδόπουλος Α., Χαραλαμπίδης (63΄ Χατζηθεοδώρου), Βαλδήρ, Μοσχόπουλος (55΄ Λάϊος), Τσέος, Μαντζιαρίδης, Λαμπριανίδης, Τοπαλίδης, Σαμψωνίδης (77΄ Παρσόπουλος), Παπαδόπουλος Π.

Ακαδημία Βέροιας : Βελέντζας, Τσαλακόπουλος, Αργυρόπουλος, Βασιλείου, Καλτσάς (86΄ Τηλκερίδης), Γαβριηλίδης, Μιχαϊλίδης, Γκίλινας (60΄ Ακπαρίδης), Καλαϊτζίδης, Τσιούχας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected