Κατηγορίες

Μακεδονικός Πλατάνου – ΑΟ Μαρίνας 6-0

Παιχνίδι που δεν αντέχει κριτικής, στα πλαίσια της πρώτης φάσης για το Κύπελλο Ερασιτεχνών, διεξήχθη στο γήπεδο του Πλάτανου, ανάμεσα στον τοπικό Μακεδονικό και στον ΑΟ Μαρίνας.

Οι δύο ομάδες οι οποίες μετά τον υποβιβασμό του Πλάτανου στην Α2 αγωνίζονται πλέον στην ίδια κατηγορία, αλλά σε διαφορετικούς ομίλους, εμφάνισαν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα, λίγες μόνο μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Για τον μεν Μακεδονικό, τα περισσότερα στοιχεία είναι άκρως θετικά, καθώς είχε πολύ καλή απόδοση και δείχνει ότι είναι μια ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει τη φετινή χρονιά.

Από την άλλη, η ομάδα του Βασίλη Μισαηλίδη παρουσίασε αρκετά αμυντικά κενά, όμως καθοριστικό ρόλο έπαιξε και η αποβολή του τερματοφύλακα Χρήστου Κυριακίδη στο 45′, ως τελευταίος παίκτης της ομάδας. Αναπληρωματικός τερματοφύλακας δεν υπήρχε και έτσι το κενό καλύφθηκε εκ των έσω.

Τα γκολ για τον Μακεδονικό πέτυχαν οι Μαυρίδης (3), Βαγγέλης Τσιτσιλιάρης, Γραμμενόπουλος και αυτογκόλ των φιλοξενούμενων.

Συνθέσεις

Μακεδονικός Πλατάνου : Πουλιόπουλος, Τσιτσιλιάρης Αθ., Σιδηρόπουλος, Αλεξόπουλος, Ιτούδης, Καλαμπούκας, Αποστόλου, Σωτηρίου Α., Σωτηρίου Μ. (Γραμματικόπουλος), Μαυρίδης (Τσιτσιλιάρης Α.), Τσιτσιλιάρης Ε. (Βασιλόπουλος)

ΑΟ Μαρίνας : Κυριακίδης Χ., Μουρατίδης (Ντάτσης), Δήμου, Κυριακίδης Σ., Κερσενίδης, Μιχαηλίδης, Παραστατίδης (Πουταχίδης Ε.), Αδαμίδης, Μιχαηλίδης Φ., Πουταχίδης, Δάττης

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected