Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕΠ Βέροιας – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων 0-2

Στο μοναδικό από τα επτά σημερινά παιχνίδια που ήρθαν αντιμέτωποι ομάδες της Α1 Ερασιτεχνικής, ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων ήταν ο μεγάλος νικητής και προκρίθηκε στην επόμενη φάση, αποκλείοντας την ΑΕΠ Βέροιας, κερδίζοντας την με 0-2 στο γήπεδο της Ράχης.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά μοιρασμένο, πολύ δυνατό κατά διαστήματα και δύο ομάδες έχασαν αρκετές ευκαρίες, που μπορούσαν να αλλάξουν την εικόνα του αγώνα. Η ΑΕΠ Βέροιας έχασε πέναλτι στο 25′, μετά από κακό χτύπημα του Κλεάνθη Ιωαννίδη και απόκρουση του Χατζημιχαήλ.

Λίγο πριν ο Μέγας Αλέξανδρος είχε δοκάρι με τον Παπαδόπουλο στο 15, έχοντας τεράστια ευκαιρία να μπει από νωρίς στο σκορ. Το έκανε όμως στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου, όταν στο 69′ μετά από εξαιρετική κίνηση του Αθανασιάδη Σ., θα πασάρει στον Παπαδόπουλο, ο οποίος δεν θα δυσκολευτεί να κάνει το 0-1.

Η αποβολή όμως στο 74′ του πιο έμπειρου παίκτη της ΑΕΠ, Αργυρόπουλου στέρησε την ευκαιρία στην ομάδα του να παίξει πλήρης στο τέλος και αυτό είχε ως αποτέλεσμα τα Τρίκαλα να διπλασιάσουν τα τέρματα τους με τον Κίτσα στο 81′.

Στο 90′ θα έχουμε το δεύτερο δοκάρι για τους φιλοξενούμενους, όταν ο καλύτερος παίκτης στο παιχνίδι Σ. Αθανασιάδης θα εκμεταλλευτεί την αδράνεια της άμυνας της ΑΕΠ, πέρασε και τον Οβεζύκογλου όμως το σουτ που επιχείρησε βρήκε το αριστερό δοκάρι της εστίας.

Πολύ καλή η διαιτησία του Καραντώνη, με βοηθούς τους Βαράγκα και Κελεσίδη.

Συνθέσεις

ΑΕΠ Βέροιας : Οβεζίκογλου, Τσιβάρας Δ.., Τζιβαρας Ν., Αργυροπουλος , Θεοδωρίδης, Δημούλτσης, Ρηγόπουλος (46΄ Σιδηρόπουλος), Γαλάνης (67΄ Σιούτης), Ιωαννίδης, Ζυγουλιάνος (46΄ Σερασκιέρης), Γκέλος.

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Χατζημιχαήλ, Μηνούδης Χρ., Παπαμιχαήλ, Σαλτουρίδης (77΄ Κασνακίδης), Μαγγανάρης, Παντριάς, Αθανασιάδης Σ., Παπαδόπουλος (85΄ Μηνούδης Κλ.), Κουκλάς, ΚίτσαςΠ., Καρανουλαμάς (56΄ Αθανασιάδης Ηλ.).

* Παρόντες στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι ο πρόεδρος του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας Αθανάσιος Ταραλάς, παρέα με τον Τεχνικό Διευθυντή Κώστα Πουλασουχίδη και τον προπονητή της ομάδας Μιχάλη Αλεξιάδη.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected