Γενικά

Πανναξιακός VS Ηλυσιακός – Αλλαγή ο Θεοδοσιάδης

Νίκη με 3-0 για τον Πανναξιακό και στο τρίτο επίσημο φιλικό παιχνίδι, με αντίπαλο αυτή τη φορά την ομάδα του Ηλυσιακού. Οι Ναξιώτες είχαν κορυφαίο τον Κεμαβόρ (3 γκολ), ενώ πολύ καλά στοιχεία έδειξαν όλοι οι ποδοσφαιριστές, που πήραν λεπτά συμμετοχής.

Μάλιστα θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Πανναξιακός δεν έχει καν δεχτεί τέρμα ακόμα αφού έχει νικήσει κατά σειρά 3-0 τον Αστέρα Μαγούλας (του πρώην παίκτη της Βέροιας Βασίλη Τριάντου), 2-0 τον Αχαρναϊκό (football league 2) και 3-0 τον Ηλυσιακό (Δ’ Εθνική), ενώ για να βρει κάποιος την τελευταία ήττα της ομάδας θα πρέπει να ανατρέξει στις 23/3/2012, όπου μια αγωνιστική πριν αναλάβει την τεχνική ηγεσία ο Γιώργος Βλαστός, είχε ηττηθεί από τον Φωστήρα εντός με 1-0! Η ομάδα του Γιώργου Βλαστού δείχνει ότι, βρίσκετε σε πολύ καλό δρόμο, μιας και ο Κρητικός τεχνικός έχει δημιουργήσει ένα αξιόμαχο σύνολο, που μπορεί να πρωταγωνιστήσει στον 9ο όμιλο, όπου θα συμμετέχει.

Στα μέχρι τώρα φιλικά ο Γιώργος Βλαστός έχει χρησιμοποιήσει το σύνολο τον ποδοσφαιριστών που διαθέτει η ομάδα, γεγονός που του δίνει την ευκαιρία να δει την κατάσταση που βρίσκονται όλοι οι παίκτες του, καθώς και να προστατέψει και πολλούς από αυτούς από ανεπιθύμητους τραυματισμούς.

Ο Δημήτρης Θεοδοσιάδης χρησιμοποιήθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, με την παρουσία του να είναι άκρως θετική, προβληματίζοντας τον Γιώργο Βλαστό για την επιλογή του κάτω από τα δοκάρια.

Η σύνθεση του Πανναξιακού

Θέμελης (Θεοδοσιάδης), Πετρόπουλος, Καρμοίρης (Χαμηλοθώρης), Τερόλης, Σταυρόπουλος, Αθανασίου (Κατσάνης), Μπονιάκος (Μπανακάκης), Αριανούτσος, Καρούσης, Τζορτμπατζάκης (Πολυκρέτης), Κεμαβόρ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected