Κατηγορίες
Super League 1

SCODA Ξάνθη VS Παναθηναϊκός – Βασικός ο Βασιλακάκης

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε με την ψυχή στα…. δόντια να νικήσει την Ξάνθη στα Πηγάδια με 1-2, για την 6η αγωνιστική της Super League.

Στο 7′ η Ξάνθη άνοιξε το σκορ, όταν από γύρισμα του Μαρσελίνιο ο Μαρκόφσκι βρέθηκε απέναντι από τον Καρνέζη και με πλασέ τον νίκησε για το 1-0. Στο 11′ οι “πράσινοι” κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Τοτσέ από τον Βάλλα, όμως o Βιβιανί απέκρουσε στην εκτέλεση του Ισπανού.

Η ανατροπή για τον Παναθηναϊκό έγινε με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο να πετυχαίνει δύο γκολ, στο 26′ και στο 29′ και να δίνει προβάδισμα με 1-2 στον Παναθηναϊκό.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ξάνθη έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 84′, όμως ο Καρνέζης απομάκρυνε ενστικτωδώς τη μπάλα μετά από κεφαλιά του Φλίσκα.

Αρκετά δραστήριος με πολλά χιλιόμετρα ο Ημαθιώτης παίκτης της Ξάνθης Θοδωρής Βασιλακάκης, που προτιμήθηκε από τον προπονητή τους για τη βασική ενδεκάδα. Βασικός και αναντικατάστατος για τον Παναθηναϊκό ο πρώην παίκτης της Βέροιας Λουκάς Βύντρα.

Ξάνθη : Βιβιανί, Μπαξεβανίδης, Μπέρτος, Βάλλας, Κομεσίδης, Μαρσελίνιο (77΄Ονουάτσι), Νάκας (46΄Πλατέλλας), Μαρκόβσκι, Φλίσκας, Βασιλακάκης, Ντάνι.

Παναθηναϊκός : Καρνέζης, Σισοκό, Πίντο, Βιτόλο, Τοτσέ (75’ Φορναρόλι), Χριστοδουλόπουλος (88΄Μαρίνος), Σεϊταρίδης, Ζέκα (65΄Μαυρίας), Βύντρα, Σπυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος.

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected