Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Οδυσσέας Κορδελιού – ΦΑΣ Νάουσα 0-1

Το τελευταίο φιλικό πριν την έναρξη του πρωταθλήματος την επόμενη Κυριακή έδωσε το Σάββατο 12/10 ο ΦΑΣ Νάουσα. Η ομάδα του Βασίλη Αργυρίου μετέβη στο Κορδελιό, όπου αντιμετώπισε τον τοπικό Οδυσσέα του Αλέξη Αλεξίου, ομάδα Football League 2.

Ο ΦΑΣ είναι η δεύτερη ομάδα από την Ημαθία που δίνει φιλικό με το Κορδελιό, μετά το Μακροχώρι (η Ένωση ηττήθηκε 3-1). Οι “κυανόλευκοι”, παίζοντας ποδόσφαιρο ουσίας στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, έδειξαν έτοιμοι για την πρεμιέρα κόντρα στον Κάστορα, ενώ αντίθετα οι γηπεδούχοι προβλημάτισαν τους φίλους τους, κυρίως λόγω τις αναποτελεσματικότητας τους, μια εβδομάδα πριν το ματς με τον Τυλυκράτη για το πρωτάθλημα.

Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν από νωρίς τις προθέσεις τους καθώς μόλις στο 15′ ο Γασπαράτος άνοιξε το σκορ με κεφαλιά ύστερα από κόρνερ του Γρηγόρη Αργυρίου, ενώ ο ίδιος παίκτης σημάδεψε το δοκάρι του Κραβαρίτη. Το πρώτο ημίχρονο ανήκε ολοκληρωτικά στην ομάδα του νομού μας, με τους παίκτες να κυκλοφορούν όμορφα τη μπάλα.

Ο Αλέξης Αλεξίου «πρόβαρε» ενδεκάδα και γενικώς χρησιμοποίησε τον βασικό κορμό, ενώ δεν έπαιξε ο Γιάννης Πεχλιβάνης, που θα λείψει και από την πρεμιέρα με την ομάδα του Ιονίου, λόγω τιμωρίας από πέρυσι. Στο δεύτερο μέρος ο Οδυσσέας ανέβασε την απόδοση του, πίεσε ψηλά τη Νάουσα και κατάφερε να βρεθεί τρεις φορές κοντά στο γκολ, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Συνθέσεις

Οδυσσέας Κορδελιού : Κραβαρίτης, Θυμιόπουλος, Αγγελίδης, Λαμπάκης, Παπαργυρίου, Λαζαρίδης, Σάρρος, Αχαλινόπουλος, Κυριακίδης, Μπολόσης, Ζαγναφέρης. Αγωνίστηκαν και οι Σάλιβαν, Ευθυμιάδης, Αλμπάνης, Ιβανίδης.

ΦΑΣ Νάουσα : Παπαδόπουλος, Ζούρκος, Περηφανόπουλος, Ιορδανίδης, Πέικος, Αργυρίου Π., Αργυρίου Γ., Μπουλγκουρίδης, Πασχάλης, Γασπαράτος, Πιπινίκας. Αγωνίστηκαν και οι Καραμεταξάς, Παπαδής, Ιωαννίδης, Νίκου, Παραστατίδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected