Κατηγορίες
Super League 1

ΟΦΗ – Βέροια (Δηλώσεις Καρύδα-Αναστόπουλου)

[slideshow]

Στο δεύτερο γκολ του ΟΦΗ κρίθηκε η αναμέτρηση με τη Βέροια σύμφωνα με τον Νίκο Αναστόπουλο, ο οποίος χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη της ομάδας του, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο γεγονός ότι συμπλήρωσε 400 αγώνες στους πάγκους.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Αναστόπουλος μετά τη νίκη επί της «βασίλισσας του Βορρά»:

«Mια δίκαιη και σημαντική νίκη, η οποία θα μας βοηθήσει πάρα πολύ βαθμολογικά. Όσον αφορά στην εικόνα του παιχνιδιού, θα σταθώ στο δεύτερο μέρος όπου ήμασταν πολύ καλοί, κάναμε το δεύτερο γκολ και εκεί κρίθηκε το παιχνίδι.

Είχαμε φάσεις που αν μπορούσαμε να τις εκμεταλλευτούμε, το σκορ θα ήταν μεγαλύτερο. Όμως, σημασία έχει ότι σαν ομάδα κατά διαστήματα ήμασταν πολύ καλοί. Αυτή η νίκη θα μας βοηθήσει, ξέχωρα από το βαθμολογικό και το ψυχολογικό κομμάτι. Ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό όμως αν έχουμε μια απόδοση όπως η σημερινή και ειδικά στο γήπεδο του δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και κανέναν. Μπράβο στα παιδιά για την διάθεση και την προσπάθεια».

Για το γεγονός ότι συμπλήρωσε 400 παρουσίες στους πάγκους και τιμήθηκε από τον ΟΦΗ είπε:
«Είναι πολύ σημαντικό κομμάτι που υπάρχουν άνθρωποι που αναγνωρίζουν. Το πιο σημαντικό είναι ότι συνδυάστηκε με τη νίκη. Την υγεία μας να έχουμε και να κερδίζουμε. Όπως και να το κάνουμε, έχουμε μια ιδιαίτερη σχέση με τη νίκη».

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Καρύδας στην συνέντευξη Τύπου:

Για την εικόνα της Βέροιας κόντρα στους Κρητικούς:

«Από τα τελευταία παιχνίδια που έχουμε παίξει, ήταν η πιο δίκαιη ήττα που κάναμε. Ο ΟΦΗ ήταν πολύ καλά οργανωμένος και εμείς δεν μπορέσαμε να δημιουργήσουμε φάσεις όπως στα προηγούμενα παιχνίδια. Θα μπορούσαμε να έχουμε αποφύγει το πρώτο γκολ όμως για εμάς είναι αρνητικό ότι κάθε φορά κυνηγάμε το γκολ. Πιστεύουμε στην ομάδα μας και τους παίκτες μου και ότι θα ανακάμψουμε γρήγορα».

Για τον ΟΦΗ και τον προπονητή του, Νίκο Αναστόπουλο:

«Εύχομαι στον ΟΦΗ καλή συνέχεια και στον φίλο μου, το Νίκο Αναστόπουλο να χιλιάσει τις παρουσίες του στους πάγκους των ελληνικών γηπέδων. Το μοναδικό παιχνίδι που δεν δημιουργήσαμε ούτε φάση αλλά ίσως να παίζει ρόλο και το ότι τα παιδιά αισθάνθηκαν πολύ άσχημα από το πρώτο γκολ που δέχτηκαν».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected