Διάφορα

Πανσερραϊκός – Θρασύβουλος (0-0) Οι Σερραίοι φωνάζουν για Μαλούτα!

Η παράδοση που θέλει τον Θρασύβουλο να μην χάνει (ενίοτε και να κερδίζει) στις Σέρρες τον Πανσερραϊκό καλά κρατεί με την ομάδα της Φυλής να επιτυγχάνει στις Σέρρες την έκτη σερί ισοπαλία της και τα «λιοντάρια» να μένουν για έκτο παιχνίδι χωρίς νίκη.

Ο Πανσερραϊκός είχε την εδαφική υπεροχή ωστόσο δεν κατάφερε να φτάσει στο γκολ καθώς ο Θρασύβουλος μπορεί να μην απείλησε σε κανένα σημείο του αγώνα, ωστόσο ήταν πολύ καλά στημένος αμυντικά.

Οι Σερραίοι, ωστόσο, έχουν παράπονα από τον Ημαθιώτη διαιτητή Δημήτρη Μαλούτα για τρεις φάσεις.

Κατ’ αρχήν για ένα πέναλτι που δεν τους δόθηκε σε χέρι του Σύρου στο 4ο λεπτό του αγώνα, στη συνέχεια για ένα γκολ του Τοντόροφ που ακυρώθηκε στο 50ό λεπτό (υποδείχτηκε επιθετικό φάουλ του Γκουγκουλιά στον Ξενοδόχοφ) καθώς και για ένα χέρι στην περιοχή στο 90ό λεπτό σε γύρισμα του Σερέκα.

Πανσερραϊκός : Κουτζαβασίλης, Κιάσσος, Τοντόροφ, Μπριλάκης (74′ Σερέκας), Καρασαλίδης, Σιάκκας, Ανάκογλου, Ράνιτς(60′ Μπονέρης, 84′ Γιαννόπουλος), Καψάλης, Κόντος, Γκουγκουλιάς.Θρασύβουλος : Ξενοδόχοφ, Βασιλείου, Σύρος, Αρκουμάνης, Μπακάλης, Μπέκα (76′ Σκόνδρας), Σταυροθανασόπουλος (66′ Παπανίκου, 87′ Ανδρίκος), Σερέπας, Προβατίδης, Πάνος, Καλαμιώτης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected