Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

A2 Ερασιτεχνική (Α’ όμιλος) – Τέλος πρώτος γύρου με ντέρμπι!

481765_10200202872019656_1830541943_n

Ματς για…γερά νεύρα και ευκαιρία για τον πρωτοπόρο Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου να αποσπαστεί από τους διώκτες του, περιλαμβάνει η 13η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Α2 Ερασιτεχνικής.

Οι “κιτρινόμαυροι” αγωνίζονται εντός έδρας με τον Ολυμπιακό Λουτρού, έχοντας ως στόχο τη νίκη για να εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο τρόπο το ρεπό του δεύτερου ΠΑΟ Κορυφής. Οι φιλοξενούμενοι έχουν δύσκολο έργο απέναντι στην καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος (μόλις 9 γκολ έχει δεχτεί ο Άρης) και σίγουρα το θετικό αποτέλεσμα θα αποτελεί τεράστιο κέρδος για τους “ερυθρόλευκους”.

Μεγάλη ευκαιρία έχει και η Θύελλα Σταυρού, η οποία βρίσκεται δύο βαθμούς πίσω από την Κορυφή, υποδεχόμενη τον δυνατό Αλιάκμωνα Νησελίου, ίσως στο πιο αμφίρροπο ματς της αγωνιστικής. Η ομάδα του Κώστα Μουρτζίλα θέλει να ρεφάρει το ατυχές αποτέλεσμα της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Άρη Παλαιοχωρίου, ενώ αντίθετα οι “ερυθρόλευκοι” του Ηλία Ιασωνίδη θέλει το θετικό αποτέλεσμα για να παραμείνει σε τροχιά ανόδου.

Στο υπόλοιπο πρόγραμμα, ξεχωρίζουν τα παιχνίδια Αστέρας Αλεξάνδρειας – Νηρέας Βέροιας στο ντέρμπι των Ακαδημιών, ενώ στη Ραχιά ο τοπικός Εθνικός, με τις πολλές απουσίες φιλοξενεί τον Μακεδονικό Πλατάνου, στο ντέρμπι των ουραγών.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής του 1ου γύρου, που δειξάγεται την Κυριακή 9/12, με κοινή ώρα έναρξης στις 10.30μμ (μέσα σε παρένθεση η θέση στο βαθμολογικό πίνακα):

Αστέρας Αλεξάνδρειας (7) – Νηρέας Βέροιας (4)

Εθνικός Ράχης (13) – Μακεδονικός Πλατάνου (11)

Αγροτικός Αστέρας Πλατέος (12) – ΠΑΟ Παλατίτσια (6)

Άρης Παλαιοχωρίου (10) – ΑΟ Συκιά (8)

Άρης Π. Σκυλιτσίου (1) – Ολυμπιακός Λουτρού (9)

Θύελλα Σταυρού (3) – Αλιάκμων Νησελίου (5)

Ρεπό : ΠΑΟ Κορυφής (2)

δείτε εδώ τη βαθμολογία και τους σκόρερς

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected