Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Καμπανιακός – Αχιλλέας Τριανδρίας (1-0) Βασικός ο Κελπέκης, αλλαγή ο Αβραμόπουλος (+φωτορεπορτάζ)

Με μια “φωτοβολίδα” από τον Σκόρδα Κ. ο Καμπανιακός επιβλήθηκε του Αχιλλέα Τριανδρίας με σκόρ 1-0. Η ομάδα του Καμπανιακού έχασε σωρεία ευκαιριών να μεγαλώσει το σκορ, ενώ έχασε και πέναλτυ. Με την πάροδο του χρόνου η ομάδα της Τριανδρίας αναθάρρησε καθώς με το εύθραυστο 1-0 βρισκότανε πάντα μέσα στο παιχνίδι, βγήκε μπροστά και μπορούσε σε κάποιες στιγμές να διεκδικήσει κάτι καλύτερο.

Στα τελευταία λεπτά ο προπονητής του Καμπανιακού Ζαπρόπουλος Γ.  με δύο έξυπνες αλλαγές ΑβραμόπουλοςΜεσιάρης έκλεισε το χώρο του κέντρου και της άμυνας μην αφήνοντας περιθώρια για κάτι καλύτερο για την φιλοξενούμενη ομάδα καθώς το αποτέλεσμα είναι που μετράει στο τέλος.

Καμπανιακός : Κελπέκης, Δουρμούσης, Τρικαλινός (71΄ Αβραμόπουλος), Σιούνης, Γαβανάς, Ρακαβίνας, Σκόρδας (90΄ Μεσιάρης Μ.), Ελευθεριάδης, Υψηλός, Τσαλώνης (85΄ Μεσιάρης Α.), Παπαγαθονίκου.

Αχιλλέας Τριανδρίας : Αρβανιτάκης, Μέτσιος, Χαρίσης, Κουτίνης, Παπαδόπουλος, Τσακαλίδης (80΄ Μακρής), Τσίγγος (46΄ Μυλωνάς), Δημογκίκας, Ξανθόπουλος, Βογιατζής, Σιώλας (46΄ Χαλκιάς).

*deltasports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected