Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γιώργος Παπακώστας : “Ο Μακεδονικός στη νέα Γ’ Εθνική”

παπακωστας (μακεδονικος)Στις προπονήσεις επιστρέφουν σήμερα οι παίκτες του Μακεδονικού Κοζάνης, ενώ θα μπει σε εφαρμογή ο σχεδιασμός με αποχωρήσεις και μεταγραφές.

Η διοίκηση των «κυανόλευκων» είναι πρόθυμη να ενισχύσει το ρόστερ και σε συνεργασία με τον Γιώργο Παπακώστα, έχουν εντοπιστεί οι στόχοι. Σε δηλώσεις του ο έμπειρος τεχνικός του Μακεδονικού αναφέρθηκε στα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο παιχνίδι με την Αλεξάνδρεια, αλλά και τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

«Δεν είναι ωραίο αυτό πού έγινε στην Αλεξάνδρεια και προσβάλει όλους αυτούς που αγαπούν το άθλημα και πιστεύουν στο “ευ αγωνίζεσθαι”. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου και θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια για το πάθος την αγωνιστικότητα που έδειξαν. Από τη μια είχαμε να αντιμετωπίσουμε την όχι καλή διαιτησία, αλλά και από την άλλη για ένα ακόμα παιχνίδι ήμασταν άτυχοι και άστοχοι. Θα δουλέψουμε για να βελτιώσουμε το πρόβλημα που έχουμε στο σκοράρισμα. Δε θα τα παρατήσουμε . Θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε την ομάδα στην κατηγορία και θα παλέψουμε γι’ αυτό», ανέφερε ο Παπακώστας.

*Ματιές στα σπορ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected