Κατηγορίες
Γενικά

Football League – Μεγάλα ματς σήμερα!

football leagu4

Ακόμα μία σημαντική αγωνιστική για τη Football League είναι προ των πυλών. Ο Απόλλων Σμύρνης θέλει να διατηρήσει το προβάδισμά του από τους διώκτες του, φιλοξενώντας στη Ριζούπολη την Καλλονή που είναι ανεβασμένη το τελευταίο διάστημα.

Τυχόν στραβοπάτημά του θέλει να εκμεταλλευτεί ο Εργοτέλης που υποδέχεται τον Βύζαντα Μεγάρων των αρκετών προβλημάτων. «Μάχη» για τα play-off δίνουν Ολυμπιακός Βόλου και Δόξα Δράμας.

Ανάλογης σημασίας παιχνίδι είναι και αυτό στη Λάρισα, όπου η ομώνυμη ομάδα υποδέχεται τη Νίκη Βόλου. Νίκη για διαφορετικούς λόγους θέλουν Πανσερραϊκός και Παναχαϊκή.

Αδιάφορος είναι σχετικά ο Πιερικός που δεν κινδυνεύει και υποδέχεται τον Ηρακλή που καίγεται για τη νίκη έτσι ώστε να μπορέσει να διατηρηθεί σε επαφή με τις θέσεις των play-off. Το ίδιο ισχύει και για την Αναγέννηση Γιαννιτσών που φιλοξενεί τον Παναιτωλικό.

Να επιστρέψει στις επιτυχίες θέλει ο Ηρακλής Ψαχνών που φιλοξενεί την Καβάλα έτσι ώστε να μη χάσει την επαφή της με τις πρώτες θέσεις. Τους βαθμούς για την εξασφάλιση της παραμονής του θα αναζητήσει ο Θρασύβουλος εκτός έδρας απέναντι στην Καλλιθέα. Τέλος η Αναγέννηση Επανομής παίζει ένα από τα τελευταία της χαρτιά για την παραμονή απέναντι στον Εθνικό Γαζώρου.

*mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected