Κατηγορίες
Super League 1

Λεβαδειακός – Κοντά στον Αμαράλ

αμοραλΤον Λουτσιάνο Αμαράλ, Βραζιλιάνο αριστερό μπακ που έμεινε ελεύθερος από τη Ζιλ Βιθέντε, έχει σύμφωνα με πληροφορίες στη μεταγραφική του λίστα, ο Λεβαδειακός.

Στον Λεβαδειακό φαίνεται πως έχουν βρει τον αντικαταστάτη του Τζάκσον Μεντί στο αριστερό άκρο της άμυνας, στο πρόσωπο του Λουτσιάνο Αμαράλ. Πηγές από τη Βραζιλία αναφέρουν πως ο παίκτης έχει ήδη πει στο περιβάλλον του ότι τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην ομάδα της Λιβαδειάς, με την οποία φέρεται να είναι σε επαφές το τελευταίο διάστημα.

Ο Αμαράλ έχει προσιτό κασέ και θα μπορούσε πράγματι να απασχολεί τον Λεβαδειακό, ο οποίος το τελευταίο διάστημα είναι σε αναζήτηση ποδοσφαιριστών κι ετοιμάζεται να προχωρήσει στις τελικές επαφές και τις ανακοινώσεις.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Βραζιλιάνο, ο παίκτης θα μπορούσε κάλλιστα να είναι επιλογή του Τάκη Λεμονή καθώς αγωνίστηκε τη σεζόν 2011-2012 στην Κύπρο και τον Απόλλωνα Λεμεσού, πρωτάθλημα που γνωρίζει καλά ο Έλληνας τεχνικός από την παρουσία του στην Ομόνοια. Εκτός της «μεγαλονήσου», ο 30χρονος μπακ έχει αγωνιστεί σε Κρισιούμα, Μπάχια, Αβαΐ και Κοριτίμπα στη Βραζιλία και σε Βιτόρια Γκιμαράες, Μαριτίμο και Ζιλ Βιθέντε στη Βραζιλία.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected