Κατηγορίες
Α-Β-Γ Εθνική

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας – Αίτημα για διοργάνωση του Κύπελλο Ήθους!

σταυρος νιαρχοςΣε μία συμβολική κίνηση προχώρησε η διοίκηση του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, δείχνοντας με τον πιο επίσημο τρόπο την θέληση των ιθυνόντων για προσφορά τόσο στον σύλλογο όσο και στον αθλητισμό της περιοχής. Με αίτημα προς το Ίδρυμα “Σταύρος Νιάρχος” το ΔΣ της ομάδας ζητά να συμπεριληφθεί στις επιλογές για τη διοργάνωση το επόμενου Τουρνουά, που έχει πλέον καθιερωθεί σε ετήσια βάση και την περσινή χρονιά διοργανώθηκε με τεράστια επιτυχία στις εγκαταστάσεις της SKODA Ξάνθη. Δείτε κατ’ αποκλειστικότητα του Imathia Sports News, τη σχετική επιστολή που εστάλη στο Ίδρυμα “Σταύρος Νιάρχος” :

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ

ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ – ΒΕΡΟΙΑ

Αριθ. πρωτ. 89

                                                 ΠΡΟΣ: ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ

                                                                         (Υπόψη κ. Μαίρης Παπαϊωάννου)

            Το Διοικητικό Συμβούλιο, οι προπονητές και οι αθλήτριες του Σωματείου μας, αισθανόμαστε την ανάγκη, για μια ακόμη φορά, να σας ευχαριστήσουμε δημόσια για την πρόσκληση και την εξαιρετική φιλοξενία στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ ΣΚΟΝΤΑ ΞΑΝΘΗ, του γυναικείου τμήματος ποδοσφαίρου μας, στο Τουρνουά Υποδομής «Κύπελλο Ήθους Μίμης Παπαϊωάννου».

Οι πρωτοβουλίες σας για τον αθλητισμό και όχι μόνο, το μεράκι, η διάθεση προσφοράς και η οργάνωσή σας μας κάνουν να νιώθουμε ειλικρινή σεβασμό προς εσάς και όλους τους συνεργάτες σας.

Δηλώνουμε και πάλι ότι τέτοιες πρωτοβουλίες δίνουν ώθηση στην κοινωνική και πολιτιστική έννοια του αθλητισμού και την ευκαιρία σε αθλητές της Περιφέρειας να αποκτήσουν πρωτόγνωρες εμπειρίες, θα ήμαστε δε πάντοτε παρόντες όποτε και όπου μας καλέσετε, γιατί η χαρά που προσφέρετε στις αθλήτριες και τους συνοδούς της αποστολής μας είναι ανείπωτη, διδάσκοντας παράλληλα αρχές και αξίες, ξεχασμένες πολλές φορές στη σύγχρονη κοινωνία και πραγματώνοντας το σύνθημα «ο αθλητισμός ενώνει», αλλά και διδάσκει.

Θεωρούμε υποχρέωση, τιμή και ικανοποίηση, να προσφερθούμε για την ανάληψη επόμενης διοργάνωσης που θα επιλέξετε και ήμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε συνεργασία.

Με ειλικρινείς ευχαριστίες και πραγματική εκτίμηση

Αγία Βαρβάρα, 26 Ιουνίου 2013

 

                                                ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

            Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                         Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                    ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΑΡΑΛΑΣ            ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected