Κατηγορίες
Super League 1

Άρης – Το πρώτο φιλικό και επιστροφή Διούδη

αρης πρωτηΤη βουλγαρική Πιρίν στο γήπεδο του Πράβετς στην Αυστρία αντιμετωπίζει την Τετάρτη (10/7) ο Άρης στο πρώτο του φιλικό ενόψει της προετοιμασίας του για τη νέα σεζόν.

Η ανακοίνωση του Άρη:

«Ο ΑΡΗΣ θα αντιμετωπίσει αύριο την βουλγαρική Πιρίν (10/07, 18:00, OTE Sport 3) στο γήπεδο του Πράβετς – Ο Αγκάνθο δεν προπονήθηκε σήμερα λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο

Διπλή προπόνηση στα γήπεδα του αθλητικού κέντρου στο Πράβετς της Βουλγαρίας περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.

Όπως και χθες, στην πρωινή προπόνηση (είχε και πάλι αυξημένη ένταση) το βάρος έπεσε στην φυσική κατάσταση, ενώ το απόγευμα το πρόγραμμα επικεντρώθηκε στην τακτική με την διεξαγωγή οικογενειακού διπλού.

Ο Νταβίντ Αγκάνθο, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο, το πρωί έκανε αποφόρτιση και θεραπεία, ενώ το απόγευμα ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο.

Ο Μιχάλης Γιαννίτσης για μια ακόμη μέρα ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας.

Ο Στέλιος Τσουκάνης ανέβασε ρυθμό και συμμετείχε στο πρόγραμμα της απογευματινής προπόνησης, ενώ ο Κώστας Κοτσαρίδης -όπως αναμένονταν- προπονήθηκε κανονικά (στη χθεσινή πρωινή προπόνηση ένιωσε ενοχλήσεις στον δικέφαλο).

Όπως είναι γνωστό, για αύριο είναι προγραμματισμένη η διεξαγωγή του πρώτου φιλικού αγώνα της ομάδας μας επί βουλγαρικού εδάφους. Ο ΑΡΗΣ θα αντιμετωπίσει την Πιρίν (10/07, 18:00, OTE Sport 3) στο γήπεδο του Πράβετς.

* Στην σημερινή απογευματινή προπόνηση συμμετείχαν δύο ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τον 22χρονο Παναγιώτη Αχείμαστο (δεξί μπακ) και τον 23χρονο ομογενή Ρόμπερτ Σταμπολζίεφ (περιφερειακός μεσοεπιθετικός), τους οποίους αναμένεται να χρησιμοποιήσει ο προπονητής της ομάδας μας, Γιάννης Χατζηνικολάου, στο αυριανό τεστ προετοιμασίας με την Πιρίν.

** Αύριο αναμένεται στο Πράβετς, ο Σωκράτης Διούδης, προκειμένου να ενσωματωθεί με την ομάδα μας και να ξεκινήσει προπονήσεις. Όπως είναι γνωστό, στον 20χρονο διεθνή τερματοφύλακα δόθηκε επιπλέον άδεια, λόγω της συμμετοχής του στο Μουντιάλ Νέων στην Τουρκία.

*** Αύριο το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ θα προπονηθούν κανονικά».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected