Α ΕΠΣ Ημαθίας

Φίλιππος Μέσης – Νέα Γενεά Νικομήδειας 3-2

DSCN5352Από το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς, Φίλιππος Μέσης και Νέα Γενεά Νικομήδειας κατάφεραν να…διώξουν από το γήπεδο όσους αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την καρδιά τους! Ένα παιχνίδι όπου οι άμυνες πήγανε…περίπατο και με τους επιθετικούς να έχουν τη μερίδα του λέοντος, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να επικρατήσουν στο τέλος και να ξεκινήσουν το πρωτάθλημα με το…δεξί.

Το παιχνίδι διεξήχθη παρουσία 200 περίπου φίλων και των δύο ομάδων, καθώς η Νέα Νικομήδεια απέχει ελάχιστα χιλιόμετρα από την έδρα των αντιπάλων τους. Μία πραγματικά πολύ όμορφη ατμόσφαιρα που ευχόμαστε να υπάρχει σε όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Οι φιλοξενούμενοι αντιμετώπισαν και ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, καθώς ο πορτιέρο Δημήτρης Ευαγγελόπουλος δεν επετράπη να αγωνιστεί, λόγω ενός προβλήματος με το δελτίο του και τη θέση του πήρε ο Γιώργος Μπουτογλίδης.

Η ομάδα του Γιώργου Κωνσταντάκου κατάφερε να αιφνιδιάσει τους γηπεδούχους, καθώς μόλις στο 4′ ο…συνήθης ύποπτος Κώστας Παπαδόπουλος πέτυχε το 0-1 με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Οι γηπεδούχοι, παρά την αρνητική αυτή εξέλιξη δεν πτοήθηκαν, πίεσαν πιο ψηλά την άμυνα της Νέας Γενεάς και με τον Θοδωρή Δημούλτση στο 25′ έφεραν το ματς στα ίσια. Η δεύτερη…ψυχρολουσία για τους “βυσσινί” θα έρθει λίγο πριν την ανάπαυλα όταν και πάλι ο Κώστας Παπαδόπουλος θα βάλει μπροστά την ομάδα του (1-2).

Στο δεύτερο μέρος, ο Μπάμπης Πετρίδης πέρασε στον αγώνα τον Γατόπουλο στη θέση του Ντόγου ενώ ο Γιώργος Κωνσταντάκος προχώρησε στην μοναδική του αλλαγή στο 90λεπτο, αποσύροντας τον Σιδηρόπουλο βάζοντας τον Τουρατζίδη στη θέση του.

Η πίεση των γηπεδούχων έγινε πλέον ασφυκτική, αν και οι φιλοξενούμενοι έβρισκαν τους χώρους στην αντίπαλη άμυνα που είχε πάρει μέτρα προς το κέντρο ρισκάροντας καθώς ήταν πίσω στο σκορ. Τελικά οι “βυσσινί” θα καταφέρουν να ισοφαρίσουν στο 67′, όταν σε εκτέλεση φάουλ του Μιχάλη Γιάννου η μπάλα, μέσα σε πολλά σώματα που τη διεκδίκησαν, κατέληξε στα δίχτυα από αντίπαλο αμυντικό.

Το ματς πλέον απέκτησε μία…άγρια ομορφιά, οι γηπεδούχοι απέκτησαν ψυχολογία με την ισοφάριση σε κρίσιμο σημείο, με τον Γιώργο Κωνσταντάκο να φωνάζει στους παίκτες του να μην υποσθοχωρούν. Στο 81′ θα γίνει η φάση που θα κρίνει το παιχνίδι. Ο Θοδωρής Δημούλτσης κέρδισε το φάουλ λίγο έξω από την περιοχή του Μπουτογλίδη και ο σπεσιαλίστας Χρήστος Μπρέγκου με εντυπωσιακή εκτέλεση θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς των παικτών που έπεσαν πάνω στον προπονητή τους!

Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Βρέσκας, με βοηθούς τους κ.κ. Γιάντση και Τριανταφύλλου.

Συνθέσεις

Φίλιππος Μέσης : Θεοδωρίδης, Τζιβάρας, Αμοιρίδης (68′ Καρασαββίδης), Μουρατίδης, Γκαντζίδης, Βοργιατζίδης (79′ Τσακαλίδης), Δημούλτσης, Γιάννου, Παππάς, Μπρέγκου, Ντόγος (46′ Γατόπουλος).

Νέα Γενεά Νικομήδειας : Μπουτογλίδης, Σαχπατζίδης, Μπακιρτζής, Πασχαλίδης, Βαρύτιμος, Αράπος, Κωνσταντάκος, Λίτσι, Παπαδόπουλος Κ., Σιδηρόπουλος (46′ Τουρατζίδης), Φιλιππίδης.

Για το Imathia Sports Neww, Δημήτρης Μπαλτζής

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected