Super League 1

ΠΑΟΚ – Πλατανιάς 1-0

e5c2d6003bcf8a7568f3efacbae9ef18_LΟ ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε κουρασμένος και χωρίς ενέργεια κόντρα στον Πλατανιά, αλλά το εξαιρετικό τέρμα του Βούκιτς (57’) απέτρεψε τους «ασπρόμαυρους» από την… γκέλα στην Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε κουρασμένος και χωρίς ενέργεια κόντρα στον Πλατανιά, αλλά το εξαιρετικό τέρμα του Βούκιτς (57’) απέτρεψε τους «ασπρόμαυρους» από την… γκέλα στην Τούμπα.

Οι Κρητικοί των Χανίων παρουσιάστηκαν διαβασμένοι και με κύριο στόχο να μην δεχθούν γκολ και να «χτυπήσουν» στις αντεπιθέσεις, προκάλεσαν πολλά προβλήματα στον «Δικέφαλο» που δεν μπορούσε να βρει τους διαδρόμους για την εστία του Πλατανιά.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς κάποια… αξιοσημείωτη φάση, με αποτέλεσμα να υπάρξουν μερικές… χλιαρές αποδοκιμασίες από την εξέδρα. Όμως, στο δεύτερο μέρος, ο Στέφενς πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον Βούκιτς στην θέση του Αθανασιάδη.

Η αλλαγή του Σέρβου έφερε… αποτελέσματα λίγα λεπτά αργότερα, καθώς 12’ μετά την είσοδό του, ο έμπειρος μεσοεπιθετικός με εξαιρετικό τρόπο άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΟΚ και έδιωξε… άγχος και κούραση από το «συγκρότημα» της Θεσσαλονίκης.

Ο Πλατανιάς προσπάθησε να αντιδράσει άμεσα, αλλά το φάουλ του Ναζλίδη στο 62’ χτύπησε στο δεξί δοκάρι του Χακόμπο και πέρασε άουτ, στην τελευταία καλή για τους φιλοξενούμενους, μια και στην συνέχεια, ο «Δικέφαλος» ανέλαβε εκ νέου την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να προκαλέσει προβλήματα στον Γεωργαλλίδη.

ΠΑΟΚ : Χακόμπο, Λίνο (77′ Σκόνδρας), Κίτσιου, Κατσουράνης, Βίτορ, Τζιόλης, Λάζαρ, Λούκας, Στοχ, Αθανασιάδης (73′ Νέτσιντ), Σαλπιγγίδης (46′ Βούκιτς)

Πλατανιάς : Γιωργαλλίδης, Ζουμπουλάκης, Φαίσκα, Φερνάντες, Ράφαελ, Τέτε (75′ Στόλερ), Αγκιλέρα, Μόραλ (64′ Πόποβιτς), Γουνδουλάκης (64′ Μπέλιτς), Τόρες, Ναζλίδης.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected