Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Απόλλων Αγίου Γεωργίου – Φίλιππος Μελίκης 0-2

Δια πυρός και…σιδήρου πέρασε ο Φίλιππος Μελίκης από την έδρα του εξαιρετικού για ακόμη ένα παιχνίδι Απόλλων Αγίου Γεωργίου και έφτασε τους 16 βαθμούς και τη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η ομάδα του Κώστα Παυλόπουλου εκμεταλλεύτηκε την εμπειρία της και την εξαιρετική ψυχραιμία των παικτών της και με ένα εντυπωσιακής ομορφιάς τέρμα του Κώστα Τενεκετζή στο 46′ από τα 40 μέτρα(!) “ξεκλείδωσε” την άμυνα των “πρασίνων”, που κρατούσε σθεναρά μέχρι εκείνο το σημείο.

Οι δύο ομάδες είχαν ουσιαστικά από ένα ημίχρονο στον σημερινό αγώνα, με τους “ερυθρόλευκους” να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων στα πρώτα 45 λεπτά, χωρίς όμως να καταφέρνουν να τη μετουσιώσουν σε γκολ. Οι γηπεδούχοι, εμφανώς βελτιωμένοι στα τελευταία τους παιχνίδια, είχαν πολύ καλή αμυντική λειτουργία και κατάφεραν να κρατήσουν το μηδέν. Ο Φίλιππος είχε δύο καλές περιπτώσεις για γκολ με τους Μπούφι και Πέτγαζλη, με τον πρώτο να του ακυρώνεται γκολ για off-side από τον βοηθό της συνάντησης.

Το γκολ του Τενεκετζή στο πρώτο λεπτό του δευτέρου μέρους αιφνιδίασε τους γηπεδούχους και έδωσε άλλο ενδιαφέρον στο ματς. Ο προσωρινός προπονητής των γηπεδούχων Σάκης Παπαδίνας, ο οποίος αντικαθιστά προσωρινά(;) τον Αντώνη Λυμούση πέρασε στον αγώνα αμέσως μετά το τέρμα, μία κίνηση που ουσιαστικά άλλαξε τη ροή του αγώνα. Οι γηπεδούχοι πήραν τα ηνία της αναμέτρησης, κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο και απέτυχαν με τους Μουχτάρη δις, Παπαδίνα και Λιάτσο να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης.

Τα τελευταία δέκα λεπτά του αγώνα ήταν δραματικά, οι γηπεδούχοι ρίσκαραν περισσότερο, όμως στο 90′ ο Φίλιππος θα είναι αυτός πετύχει το δεύτερο τέρμα με τον Μπιτόπουλο στην αντεπίθεση, τελειώνοντας ουσιαστικά την υπόθεση νίκη. Το “τρίποντο” αυτό για τους “ερυθρόλευκους” τους έφερε στη δεύτερη θέση με 16 βαθμούς, ενώ ο Απόλλων είναι εκ των πραγμάτων αναγκασμένος για μεγαλύτερη συγκομιδή στα επόμενα παιχνίδια.

Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Τρέβλας, με βοηθούς τους κ.κ. Ασβεστάρα και Χρυσάνη.

Συνθέσεις

Απόλλων Αγίου Γεωργίου : Σίμος, Μπαξεβάνης (65′ Παπαδίνας), Τρούπκος (83′ Παπαρέντης), Δεβετζίδης, Μιχαηλίδης, Τσιότσιος, Σταμάτης (52′ Τσουλχάι), Πίκος, Μουχτάρης, Παντσής, Λιάτσος

Φίλιππος Μελίκης : Ιωακειμίδης, Ντόβας, Ζέρης, Καραγκιζόπουλος, Τενεκετζή, Μπούφι, Παπαδόπουλος, Τεγούσης (90+1′ Τσάκαλος), Τσιούπρος, Πέτγαζλης (70′ Μπιτόπουλος), Κακαγιάννης (89′ Αναστασόπουλος).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected