Κατηγορίες
K20 - K17 - K15

Άρης Κ17 – Βέροια κ17 2-0

Όταν δεν σκοράρεις, δεν κερδίζεις! Η Κ17 της Βέροιας, με εξαιρετική αμυντική λειτουργία αλλά φλύαρη επιθετική δραστηριότητα ηττήθηκε φυσιολογικά από την αντίστοιχη του Άρη, που εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που δημιούργησε και πήρε τη νίκη στο γήπεδο της Τριανδρίας.

Η ομάδα του Δημήτρη Χριστοφορίδη κράτησε το μηδέν μέχρι το 71′, όταν σε μία αντεπίθεση των “κιτρίνων” δέχτηκε το γκολ από τον Συμεωνίδη, μετά από εξαιρετική ασίστ του Αργυρόπουλου. Μέχρι εκείνο το σημείο η “Βασίλισσα” κράτησε τους Θεσσαλονικείς μακριά από τα καρέ του Μαρκούση και μάλιστα βγήκε αρκετές φορές με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή. Της έλειπε όμως η ουσία και παρά την πολύ καλή λειτουργία στη μεσαία γραμμή, τα “χαλούσαν” στην τελική προσπάθεια.

Το δεύτερο τέρμα του Άρη σημειώθηκε στο 79′ με “θύτη” αυτή την φορά τον Αργυρόπουλο, ο οποίος δέχτηκε την κεφαλιά-πάσα του Τοπουζλή και από κοντά νίκησε τον πολύ καλό μέχρι εκείνο το σημείο Μαρκούση. Το τέρμα αυτό ουσιαστικά “κλείδωσε” τη νίκη για τους “κίτρινους” και το τελικό σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν την δεύτερη τους νίκη στο πρωτάθλημα.

Με την ομάδα του Άρη αγωνίστηκε στο δεύτερο μέρος ο Βαγγέλης Ίντος, που πέρσι φορούσε τη φανέλα των Λευκαδίων.

Συνθέσεις

Άρης Κ17 : Ιακωβίδης, Σολέγκος (Κιοσές), Τσατσαρώνης, Παπαγεωργίου, Χουζούρης, Κύρκος (Ίντος), Αργυρόπουλος (Τραχανάς), Συμεωνίδης (Τσακιράκης), Λαδόπουλος, Μαυρίδης (Τοπουζλής)
Βέροια Κ17 : Μαρκούσης, Καψάλης, Μπουρδάνος (Παναγιωτίδης), Σιμόνι, Δερμιτζάκης, Μαγγίζης, Χατζηπαρασίδης, Παπακωσταντίνου, Χαραλαμπίδης (Τσαουσίδης), Κουτρουλιάς, Αναστασιάδης.

φωτ.Τάσος Παπαδόπουλος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected