Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων 6-1

Είναι πλέον περιττό να προχωρούμε σε ανάλυση των αγώνων του φετινού ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, αφού η ομάδα του Σάκη Παγγούρα έχει επιδοθεί σε μία κούρσα με τον…εαυτό της. Στο παιχνίδι στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον ανεβασμένο στα τελευταία παιχνίδια Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας, “φιλοδώρησε” με έξι τέρματα τους φιλοξενούμενους, με τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος Γιώργο Κίτσα να πετυχαίνει τα τέσσερα.

Οι “ασπρόμαυροι” έφτασαν αισίως τα 45 τέρματα στο πρωτάθλημα (5 μέσο όρο σε κάθε αγώνα!) και συνεχίζουν ακάθεκτοι για τον φετινό τίτλο. Το παιχνίδι δεν αντέχει κριτικής, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν πολύ νωρίς και με εξαίρεση το διάστημα από το 45′ έως το 60′ όταν και μείωσε η ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου, επιβλήθηκαν κατά κράτος των αντιπάλων τους.

Στο γήπεδο βρέθηκαν πάνω από 150 φίλοι και των δύο ομάδων, καθώς ο καιρός βοήθησε σημαντικά ως προς την προσέλευση των θεατών. Στα αρνητικά για τους γηπεδούχους, οι τραυματισμοί των Κώστα Κίτσα και Γιάννη Τζέπη που αμφότεροι αντικαταστάθηκαν και τις επόμενες μέρες θα διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασης τους.

Για την ιστορία τα γκολ πέτυχαν οι Γιώργος Κίτσας (3′-12-41′-85′) το ένα πιο όμορφο από το άλλο, Κώστας Κίτσας λίγο πριν αποχωρήσει από το γήπεδο (27′) και Νίκος Δημοσθένους (65′) που σκόραρε για πρώτη φορά με την ασπρόμαυρη φανέλα. Για τους φιλοξενούμενους μείωσε προσωρινά ο Σερμπίνης με κεφαλιά (52)

Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Μπουκουβάλας, με βοηθούς τους κ.κ. Καραϊωσήφ και Νατσούρα.

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Θεοδώρου Κώσ., Θεοδώρου Κυρ. (57′ Κίτσας Σ.), Μπουκλάς Γ.Α., Νουσιόπουλος, Πατατούκας, Ζωγράφος, Κίτσας Κ. (41′ λ.τ. Δημοσθένους), Κίτσας Γ., Τζέπης (67′ Στεργιόπουλος), Λαδάς, Κίτσας Π.

Μέγας Αλεξάνδρος Τρικάλων : Μουσκεφτάρας, Καρβούνης, Ακρίβος, Μηνούδης Α. (37′ Μηνούδης Χ.), Ελευθεριάδης, Αθανασιάδης Η., Σερμπίνης, Αθανασιάδης Σ. (46′ Καρδουλαμάς), Σαλτουρίδης (46′ Κασνακίδης), Σούρλας Δ., Ντάμτσιος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected